Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Κατηγορίες, ψέματα και τρικλοποδιές

❱❱ Φουντώνει ο πόλεμος στην οικογένεια της Λάσκαρη! Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξεσπάθωσε κατά της αδελφής της Μάρθας ΚουτουμάνουΑνέβηκαν πάλι οι τόνοι στην κόντρα ανάμεσα στη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τη Μάρθα Κουτουμάνου.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, με αφορμή την ανταλλαγή εξωδίκων με την ετεροθαλή αδελφή της για τα περιουσιακά της αείμνηστης μητέρας τους, έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις αφήνοντας υπονοούμενα για μεγάλο παρασκήνιο: «Οι κατηγορίες είναι πάρα πολύ άσχημες, τα ψέματα είναι πάρα πολλά, υπάρχουν και αποδείξεις ότι είναι ψέματα. Ο λόγος που έχουν γίνει όλα αυτά και γιατί ξεκίνησαν θα τα πω την κατάλληλη στιγμή» δήλωσε χθες η Μαρία Ελένη στην πρωινή εκπομπή του Star.

Η ίδια παραδέχτηκε τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά της αδελφής της, ωστόσο δεν έδειξε διάθεση να επεκταθεί περισσότερο στα αίτια που την οδήγησαν να ακολουθήσει τη νομική οδό.

qwrt«Δεν θα κάνω δικαστήριο εδώ για να κιτρινίσω ή να πω για κάθε πράγμα που με κατηγορεί η αδερφή μου και όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, γιατί τα πράγματα είναι χωρισμένα μισά μισά. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα θα φανούν σε λίγο καιρό» είπε.

* Φωτό δεξιά: Η βίλα της Ζωής Λάσκαρη

Ωστόσο, στη συνέντευξη δεν έλειψαν τα «καρφιά» προς τη Μάρθα Κουτουμάνου: «Δεν φτύνω εκεί που με στηρίζουν. Δεν κιτρινίζω, δεν βρίζω εκεί που με έχουν στηρίξει.

Οταν φεύγει κάποιος άνθρωπος από μία οικογένεια, αλλάζουν οι ισορροπίες, πόσω μάλλον όταν φεύγει μία μάνα, διαλύονται τα πάντα. Δεν μπορείς πια να είσαι σε μια ηλικία και να στηρίζεσαι στα φτερά της μάνας σου ή να στηρίζεσαι στις πατερίτσες κάποιου άλλου που σου προσφέρει οικονομική βοήθεια.

Πρέπει μόνος σου να αναλάβεις τη ζωή σου, χωρίς να κατηγορείς ένα παρελθόν το οποίο σου πρόσφερε τα πάντα» είπε και υποστήριξε πως το θέμα κάνει τον γύρο των media επειδή στην οικογένειά της υπάρχουν δημόσια πρόσωπα και το παραμικρό που συμβαίνει το μαθαίνει όλη η χώρα. «Και το μαθαίνει λάθος, γιατί ακούει λάθος ανθρώπους να βγαίνουν να μιλάνε» είπε, αφήνοντας υπονοούμενα για όσα δήλωσε εξαδέλφη των κοριτσιών σε μεσημεριανή εκπομπή.

Το φταίξιμο

Η γυναίκα υπερασπίστηκε τη Μάρθα Κουτουμάνου, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει πάρει τίποτα από τα προσωπικά πράγματα της Ζωής Λάσκαρη, ούτε καν φωτογραφίες της, ρίχνοντας το φταίξιμο για πολλά θέματα στη Μαρία Ελένη.

Τα λεγόμενα της εξαδέλφης διέψευσε σε τηλεοπτική παρέμβασή του και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, χαρακτηρίζοντάς τα ψεύδη και φαντασίες.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...