ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Σπύρο Μπιμπίλα

❱❱ «Η πολύ μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Ασε που μοιάζω και με τον Μέγα Αλέξανδρο! Και όταν μου λένε…… “έλα, ρε συ, δεν είμαστε Ελληνες, έχουμε πρόσμειξη”, εγώ δεν έχω πρόσμειξη» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Ελα χαμογέλα», συνεχίζοντας ακόμη πιο δυναμικά: «Με είχαν καλέσει για μια αμερικανική ταινία, η οποία δεν γυρίστηκε τελικά, για να κάνω τον Μέγα Αλέξανδρο σε μικρή ηλικία. Είχαν βάλει το νόμισμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με το προφίλ μου, είναι ακριβώς το ίδιο».

Κύριε Μπιμπίλα… Ασε (μας) που μοιάζεις και με τον Μέγα Αλέξανδρο!

Και λέγαμε τόσο καιρό κι αναρωτιόμασταν: Βρε, σαν ποιον μοιάζει… σαν ποιον μοιάζει; Βρε, ποιον μας θυμίζει; Και ναι, έχετε δίκιο. Για να μην πούμε ότι και λίγα λέτε… Δεν μοιάζετε απλώς στον Μέγα Αλέξανδρο, παίζει να είστε και συγγενείς. Αφού, μάλιστα, και η καταγωγή σας (η πολύ μακρινή!) είναι από τη Χαλκιδική, να ξέρετε ότι δεν είναι διόλου απίθανο να κρατάτε από το σόι του Φιλίππου ή της Ολυμπιάδας και να σας άλλαξαν στη γέννα.

Καλέ, το τούτο σας και το τούτο του Μακεδόνα στρατηλάτη είναι… φτυστά! Και να σας πούμε και ακόμη ένα κοινό στοιχείο σας μαζί του που πιθανότατα να μη γνωρίζετε; Οι ιστορικοί λένε ότι είχε μικρή σωματική διάπλαση και ύψος μικρότερο του 1,60 μ. Αρα μήπως να σας προσφωνούμε… Μέγα Σπυρίδωνα;

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ