Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Ερωτόκριτος» και «Αρετούσα»

❱❱ Ο «Ερωτόκριτος» Στράτος Τζώρτζογλου παντρεύτηκε την «Αρετούσα» του Σοφία Μαριόλα«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου! Το ζήσαμε και δεν μας το παίρνει κανείς. Εύχομαι να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους, γιατί ο έρωτας τα κάνει όλα ΕΝΑ!»

Τα παραπάνω συγκινητικά λόγια έγραψε στο Instagram η Σοφία Μαριόλα, λίγες ώρες μετά τον γάμο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην πανέμορφη Κρήτη. Ο 53χρονος ηθοποιός και η 28χρονη δασκάλα μουσικής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά στο εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων και ορκίστηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων αιώνια πίστη, αγάπη και αφοσίωση. Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, ενώ χρέη κουμπάρων εκτέλεσαν η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

tzortzoglou gamos 8
Ο Στράτος Τζώρτζογλου στον δρόμο για την εκκλησία με τον γιο του Αλκιβιάδη

tzortzoglou gamos 2
Η νύφη με τον κουμπάρο Σπύρο Μπουρνάζο

Η νύφη και ο γαμπρός έφτασαν στην εκκλησία μετά μουσικής, όπως συνηθίζεται στους παραδοσιακούς κρητικούς γάμους. Η Σοφία ήταν εκθαμβωτική μέσα στο νυφικό με δαντελένιο μπούστο και ανοιχτή πλάτη που σχεδίασε ο Βλάσσης Χολέβας, ενώ στα μαλλιά της φορούσε μια στέκα με Swarovski, που έμοιαζε με πριγκιπική τιάρα. Ο Στράτος, από την άλλη μεριά, έλαμπε κι αυτός μέσα στο κατάλευκο κοστούμι με την υπογραφή του Νίκου Αποστολόπουλου, το οποίο επέλεξε για την περίσταση, παραπέμποντας λίγο σε αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού. Μεταξύ των καλεσμένων του ζευγαριού ήταν η επί σειράν ετών επιστήθια φίλη του ηθοποιού Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, αλλά και ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης με τη σύζυγό του Τζωρτζίνα Παγώνη.

Το γλέντι

Μετά το τέλος του μυστηρίου ξεκίνησε το γαμήλιο γλέντι, το οποίο στήθηκε στην παραλία και περιελάμβανε από γαμοπίλαφο μέχρι μαγικά κόλπα! Μάλιστα, ο γαμπρός εμφανίστηκε σε αυτό με άλλο κομψό κοστούμι και παπιγιόν. Το ζευγάρι τήρησε το γαμήλιο… πρωτόκολλο και, αφού έκοψε τη γαμήλια τούρτα υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ο Ερωτόκριτος και η Αρετούσα», ταΐζοντας ο ένας τον άλλον στο στόμα, χόρεψαν τον πρώτο χορό τους, το ρομαντικό κομμάτι του Γιώργου Δημητριάδη «Σε ευχαριστώ για όσα μου ‘χεις χαρίσει»». Το μενού της βραδιάς περιελάμβανε εκλεκτά τοπικά καλούδια και άφθονη τσικουδιά, ενώ τον παλμό της διασκέδασης έδωσαν ο Μανώλης Κονταρός και οι μουσικοί του. Μάλιστα, ο Στράτος χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, με τη Σοφία και τους καλεσμένους να τον αποθεώνουν. Ο μάγος και ταχυδακτυλουργός Γιώργος Ζάκρης ανέλαβε, με τη σειρά του, να διασκεδάσει τον κόσμο με τα κόλπα του και να κάνει τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή! Οσο για την πληθωρική κουμπάρα Βάνα Μπάρμπα, τράβηξε τα βλέμματα με το μάξι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ το οποίο φορούσε και δεν έχασε την ευκαιρία να λικνίσει το κορμί της στον ρυθμό της κρητικής μουσικής. 

tzortzoglou gamos 5
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Τζώρτζογλου

tzortzoglou gamos 4
Η γαμήλια τούρτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγάλος έρωτας του ζευγαριού φάνηκε και από τις μπομπονιέρες, όπου υπήρχε ένα χρυσό μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς που έγραφε «Στράτος και Σοφία» και την ημερομηνία του γάμου τους.

img 6330

tzortzoglou gamos 1
Η Βάνα Μπάρμπα σέρνει τον χορό

tzortzoglou gamos 7
Ο Δημήτρης Γιώτης με τη σύζυγό του Τζωρτζίνα Παγώνη

tzortzoglou gamos 6
Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...