ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μέγκι Ντρίο

❱❱ Τέσσερις μήνες χωρίς sex και συνεχίζει…«Εχω να κάνω σεξ τέσσερις μήνες, αλλά δεν με πειράζει. Εχω συνηθίσει τη μοναξιά, επειδή τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Κατά βάθος, μου λείπει ένας άνθρωπος που θα μου βγάλει συναισθήματα, όπως αγάπη, πάθος, τρυφερότητα και προστασία» δήλωσε η Μέγκι Ντρίο σε συνέντευξή της. 

Μέγκι μας, πρώτα απ’ όλα, μην ταράζεσαι και μη στενοχωριέσαι. Οι τέσσερις μήνες δεν είναι μεγάλο διάστημα. Για πιο πολύ φαίνεται ότι είσαι… αγαπητή στον εαυτό σου (και μόνο!). Τέσσερα χρόνια θα λέγαμε, όχι μόνο τέσσερις μήνες… Τώρα, όσον αφορά το ότι «δεν σε πειράζει», αν δεν σε πείραζε, δεν θα μετρούσες τις μέρες ώστε να ξέρεις πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που έκανες σεξ. Ως προς τη μοναξιά, καλά έκανες που τη συνήθισες και που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου.

Θα σε βοηθήσει σε κάποια μελλοντική σχέση σου αυτό. Αλλωστε, το έχει πει κι ο Γούντι Αλεν: «Είμαι καλός εραστής γιατί εκπαιδεύομαι συχνά μόνος μου!»

Τέλος, μία ερώτηση θέλουμε να σου κάνουμε σχετικά με το ότι σου λείπει ένας άνθρωπος που θα σου βγάλει συναισθήματα όπως αγάπη, πάθος, τρυφερότητα και προστασία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερες. Πού τα έχεις βάλει όλα αυτά, Μέγκι μας, για να σ’ τα βγάλει; Στο πατάρι ή στο βάθος της ντουλάπας;

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ