Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Αμαυρώνουν τη μνήμη της Ζωής

❱❱ Η Ματούλα, επιστήθια φίλη της Λάσκαρη, παίρνει θέση για τον «πόλεμο» του Πόρτο Ράφτη ανάμεσα στις κόρες της αείμνηστης σταρΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

«Αμαυρώνεται η μνήμη της Ζωίτσας. Ντροπή. Αν ανοίξουν τα στόματά τους η Ζένια και η Μάρθα, δεν θα τους ξεπλένει ούτε ο Σηκουάνας!» Η θρυλική Ματούλα, η επιστήθια φίλη της Ζωής Λάσκαρη, παίρνει θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις κόρες της αείμνηστης σταρ.

Μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso», σχολιάζει με σκληρά λόγια όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. «Εμένα φίλη μου ήταν η Ζωίτσα. Οχι ο Αλέξανδρος. Ολα αυτά που γίνονται είναι ντροπή για τη μνήμη της. Εχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ για τη Μάρθα, γιατί είναι ένα παιδί το οποίο ούτε αποζητά τη δημοσιότητα ούτε βγαίνει πουθενά ούτε ανακατεύεται. Και την έχουν κάνει… άσε» αναφέρει η Ματούλα, η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό της μεγάλης μας σταρ όλα αυτά τα χρόνια, σε στιγμές χαράς, αλλά και λύπης.

Αναφερόμενη στο εξώδικο που έστειλε πριν από περίπου τρεις μήνες η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στην ετεροθαλή αδελφή της Μάρθα Κουτουμάνου, ζητώντας της να εγκαταλείψει το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, μας λέει: «Πριν φύγει η Ζωή, η οποία ήταν φίλη καρδιάς για μένα, ήξερα ότι το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη το είχε αφήσει και στις δύο κόρες της. Ολο αυτό που γίνεται, όμως, δεν αρμόζει καθόλου στη Μάρθα. Είναι ένα βασανισμένο και ταλαιπωρημένο πλάσμα. Καλόκαρδο. Γιατί η Μάρθα μεγάλωσε με τον παππού και τη γιαγιά της. Ολο το δίκιο για μένα είναι υπέρ της» τονίζει στην «Espresso».

Αραγε, πώς θα ένιωθε η φίλη της αν γνώριζε όσα συμβαίνουν ανάμεσα στα δυο παιδιά της μετά τον θάνατό της; Η Ματούλα κομπιάζει. «Αν η Ζωή ζούσε και έβλεπε όλα αυτά, θα είχε γίνει πιο τρελή απ’ ό,τι ήταν. Από εκεί πάνω που βρίσκεται δεν θα πιστεύει αυτά που βλέπει. Πώς συμπεριφέρονται στη Μαρθούλα της» αναφέρει, ενώ σε ερώτησή μας αν θα ήθελε να συναντήσει τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και να του μιλήσει για την υπόθεση, ξεσπάει: «Τον Αλέξανδρο τον έχω δει πολλές φορές στον δρόμο από τότε που έφυγε η Ζωίτσα, αλλά έχουμε μόνο ένα γεια. Τίποτα άλλο. Είναι αμαρτία, πάντως, με όσα γίνονται στο όνομά της. Αμαυρώνεται η μνήμη της. Είναι πολύ άσχημο πράγμα όλο αυτό που γίνεται… Δεν έπρεπε σε καμιά περίπτωση να στείλουν εξώδικο στο κορίτσι (Μάρθα). Ο Αλέξανδρος θα έπρεπε να είναι πυροσβέστης σε όλη αυτή τη… φωτιά. Προσπαθώ να βρω στα τηλέφωνα τη Μάρθα, αλλά δεν σηκώνει ακουστικό. Είναι σίγουρα πολύ χάλια ψυχολογικά με όσα γίνονται. Οπως είμαι κι εγώ. Γιατί η Ζωή ήταν φίλη μου».

14 15 f3 1489 koytoymanoy matoyla 25102009
Δίπλα στη Μάρθα Κουτουμάνου, η Ματούλα

Οσο για τα σκληρά σχόλια που έκανε η Ζένια σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η θεία της, η Μαρία Ελένη, έκανε πάρτι με κοκτέιλ κάθε βράδυ μια βδομάδα μετά τον θάνατο της Ζωής, η Ματούλα ξεσπά: «Πήρε θέση η Ζένια γιατί ξέρει πολύ καλά τα πράγματα. Και αν ανοίξουν και οι δύο τα στόματά τους, Μάρθα και Ζένια, δεν τους ξεπλένει ούτε ο Σηκουάνας».

—-

«Κανείς γονιός δεν θα ήθελε να βλέπει τα παιδιά του να τσακώνονται» λέει ο Γκλέτσος

Θέση στην ενδοοικογενειακή κόντρα παίρνει μέσω της «Espresso» και ο πρώην γαμπρός της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου Απόστολος Γκλέτσος. Ο ίδιος, μη θέλοντας να ρίξει λάδι στη φωτιά, κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στους εμπλεκομένους.

14 15 f5 gletsos lukourezou
Ο Γκλέτσος στον γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

«Ξέρω ότι υπάρχει μια διαμάχη μέσα στην οικογένεια. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν γι’ αυτό το θέμα. Ομως δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που βλέπουμε οικογένειες να τσακώνονται για τα κληρονομικά. Και ας είμαστε ρεαλιστές και πραγματιστές: για κανενός τη μνήμη μέσα σε μια οικογένεια δεν είναι σωστό όλο αυτό. Ομως η Ζωή ήταν η Ζωή» μας λέει με νόημα και συμπληρώνει: «Κανένας γονιός δεν θα ήθελε να βλέπει τα παιδιά του να τσακώνονται για τα κληρονομικά. Ομως η καθημερινότητα είναι πάρα πολύ σκληρή… Θα είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα συμβουλέψω δημόσια τον οποιονδήποτε σε τέτοιου είδους θέματα».

Να θυμίσουμε ότι λίγο μετά το επιτυχημένο σίριαλ «Ψίθυροι καρδιάς» ο Απόστολος Γκλέτσος, και ενώ ήταν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, γνώρισε τη 19χρονη τότε Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και ο γάμος τους αποφασίστηκε μέσα σε τρεις μήνες. «Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά» έλεγε τότε ενθουσιασμένος ο πρωταγωνιστής. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 1998 στο Πόρτο Ράφτη και χώρισε μόλις δύο μήνες αργότερα, με αποτέλεσμα να μείνει στην ιστορία ως το πιο express διαζύγιο που έχει βγει στην εγχώρια showbiz. «Ηταν ένα κοριτσάκι που άκουγε κάτι μουσικές, κάτι… πριόνια μέσα στο σπίτι. Ερχονταν οι φίλοι της και κάνανε πάρτι κάθε μέρα με τα… πριόνια. Ε, δεν γινόταν. Αντεξα 17 μέρες, 17 μέρες άυπνος» ανέφερε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του πριν από μερικούς μήνες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...