Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Rolls-Royce και live Φουρέιρα στον γάμο της Λοΐζου

❱❱ Ολα όσα έγιναν στο Λονδίνο! Ο «βασιλιάς» του real estate έλαμπε στο γαμπριάτικο κοστούμιΧλιδή και άρωμα Ελλάδας πλημμύρισε το ballroom του πολυτελέστατου ξενοδοχείου «Claridge’s» στην αριστοκρατική περιοχή Mayfair, στην καρδιά του Λονδίνου, όπου δόθηκε η παραμυθένια γαμήλια δεξίωση του Κύπριου κροίσου Ανδρέα Παναγιώτου και της καλλονής Αλεξάνδρας Λοΐζου.

Στην κυριολεξία όλη η αίθουσα είχε στολιστεί με λευκά τριαντάφυλλα, παιώνιες και ορχιδέες, χιλιάδες κεριά και με highlight την ασπίδα της εισόδου και το τραπέζι των νεονύμφων που παρέπεμπαν σε Χόλιγουντ. Baccarat κηροπήγια με άσπρα κεριά και πανάκριβα σερβίτσια από πορσελάνη στόλιζαν τα τραπέζια στο καθιστό γαμήλιο δείπνο, που περιλάμβανε θεσπέσιο μενού, από τον executive chef του ξενοδοχείου «Claridge’s».

Με την είσοδό τους στην αίθουσα η νύφη μονοπώλησε τα φλας με το haute couture νυφικό της που έφερε την υπογραφή διάσημου οίκου μόδας, ενώ γοητευτικότατος και πανευτυχής ήταν και ο γαμπρός με το λευκό σακάκι του.

Σε ένα super ντιζαϊνάτο τραπέζι την παράσταση έκλεβε η «χρυσή» πενταώροφη τούρτα στολισμένη με λουλούδια και όλοι οι καλεσμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επιφωνήματα όταν ο Ανδρέας Παναγιώτου προσέφερε την πρώτη κουταλιά και φίλησε τη σύζυγό του. Βεγγαλικά και τα πιο σύγχρονα φωτορρυθμικά έκαναν το σκηνικό ονειρικό.

Ειδική σκηνή είχε στηθεί στο κέντρο της αίθουσαs με live ορχήστρα με Ελληνες και ξένους μουσικούς που κατά τη διάρκεια του δείπνου έπαιζαν γαμήλια εμβατήρια και soul κομμάτια, αλλά το κέφι απογειώθηκε με την εμφάνιση-έκπληξη της Φουρέιρα, η οποία τραγούδησε τις επιτυχίες της φορώντας ένα sexy μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα.

16 17 f4 gamosloizou1
Αριστερά: Ο γαμπρός ταΐζει τη νύφη. Δεξιά: Ο πρώτος χορός

Στην κυριολεξία έγινε χαμός, όπως και με το ζεϊμπέκικο του γαμπρού στο αγαπημένο τραγούδι του «Δεν θέλω τέτοιους φίλους», το οποίο αφιέρωσε στη γυναίκα της ζωής του. Την παραμονή του γάμου, το Σάββατο 8 Ιουνίου, ο Ανδρέας Παναγιώτου και η Αλεξάνδρα Λοΐζου οργάνωσαν προς τιμήν των ξένων καλεσμένων τους ακόμη ένα μουσικό πάρτι στην έπαυλή τους στην περιοχή St. George’s Hill, λίγο έξω από το Λονδίνο, που παραπέμπει σε μικρό παλάτι, και εκεί θα κατοικήσουν μόνιμα μετά τον γάμο τους. Ακόμα και η εξωτερική είσοδος της βίλας, που θυμίζει τον Λευκό Οίκο, ήταν στρωμένη με κόκκινα χαλιά και στολισμένη με λευκές ορχιδέες. Ως φιλόξενος οικοδεσπότης ο επιχειρηματίας Ανδρέας Παναγιώτου είχε οργανώσει και μια σειρά από δείπνα στα πιο διάσημα εστιατόρια του Λονδίνου, όπως το Roca.

16 17 f5 gamosloizou4
Οι νεόνυμφοι μαζί με καλεσμένους τους στην Αγία Σοφία του Λονδίνου

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουνίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο με καλεσμένους από όλο τον κόσμο, αλλά ελάχιστους από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων ήταν αγαπημένες φίλες της νύφης, όπως η Εύα Λυμπεροπούλου, η Εύα Μπάση, ο σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Μανιάτης, η επιχειρηματίας Ντίνα Κωνσταντοπούλου με τον σύζυγό της και ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με την άσπρη Rolls-Royce του συζύγου της, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων, ενώ στην είσοδο της εκκλησίας την περίμενε πανευτυχής ο Ανδρέας Παναγιώτου με τα παιδιά του και τους κουμπάρους τους.

Kεραυνοβόλος έρωτας

Η καλλονή και υποψήφια Playmate 2007 Αλεξάνδρα Λοΐζου εδώ και περίπου έναν χρόνο προσπάθησε και κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τον κεραυνοβόλο έρωτα του μεγιστάνα Ανδρέα Παναγιώτου για εκείνη, τον οποίο αποκλειστικά η «Espresso» αποκάλυψε στο φύλλο της 25ης Μαΐου μαζί με όλες τις ετοιμασίες του γάμου τους. Το νιόπαντρο πλέον ζευγάρι συναντήθηκε τυχαία μέσω κοινών φίλων του σε ένα από τα ταξίδια του Ανδρέα Παναγιώτου, το 2017, στην Αθήνα και ερωτεύτηκαν σε χρόνο dt. Ηταν η εποχή που η Αλεξάνδρα Λοΐζου μόλις είχε χωρίσει από τον πρώτο σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο έχει έναν γιο, τον οποίο λατρεύει ο Ανδρέας Παναγιώτου.

16 17 f2 gamosloizou3Ο αυτοδημιούργητος 53χρονος Κύπριος επιχειρηματίας θεωρείται ο βασιλιάς του real estate στη γηραιά Αλβιώνα και είναι πρόεδρος του Ability Group, με ακίνητα και ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Ο δαιμόνιος, πυγμάχος με τους πρόσφυγες γονείς από τη Μεγαλόνησο, με το στεγνοκαθαριστήριο που άνοιξαν στο Λονδίνο για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, κατάφερε το όνομά του να φιγουράρει στον κατάλογο με τους 200 πλουσιότερους ανθρώπους στη Βρετανία, χωρίς όμως ποτέ να ξεχάσει το παρελθόν και τις παραδόσεις του τόπου του, φροντίζοντας με το φιλανθρωπικό του έργο να ανταποδίδει όσα καλά του έτυχαν στη ζωή του.

Kρουαζιέρα

Από τον πρώτο του γάμο σε πολύ μικρή ηλικία απέκτησε δύο γιους, με τους οποίους στην κυριολεξία μεγάλωσε μαζί και χρόνια αργότερα παντρεύτηκε τη βρετανικής καταγωγής Σούζαν, η οποία τού χάρισε τρεις κόρες, ενώ πρόσφατα πήραν και επίσημα διαζύγιο, ανοίγοντας το νέο κεφάλαιο στη ζωή του με τον τρίτο του γάμο. 

Οι νεόνυμφοι ετοιμάζονται να κάνουν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά με τη θαλαμηγό του Ανδρέα Παναγιώτου «Ability», που αγόρασε από τον Roberto Cavalli, αλλά και να γιορτάσουν με ένα μεγάλο πάρτι τον γάμο τους στη Μύκονο.

Η Espresso ΛΕΕΙ!

Μετά την αποκάλυψη της «Espresso» ότι η κυρία Λοΐ ζου θα ντυθεί νυφούλα, η ίδια απέστειλε εξώδικο προς την εφημερίδα μας διαμαρτυρόμενη για τη δημοσιοποίηση στοιχείων που αφορούσαν το γάμο αλλά και το προφίλ του συζύγου της. Στο εξώδικο, μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται ότι ούτε στο παρελθόν αλλά ούτε και τώρα απασχολεί τον Ελληνικό κοινωνικό βίο, απαγορεύοντας να γράψουμε οτιδήποτε για εκείνη. Ας μας επιτρέψει να κρίνουμε εμείς τι ενδιαφέρει το αναγνωστικό κοινό της «Espresso» και τι όχι. Οπως και να έχει, της ευχόμαστε βίον ανθόσπαρστον…

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...