Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Νέα «πυρά» Λυκουρέζου στη Μάρθα Κουτουμάνου για τη βίλα της Λάσκαρη

❱❱ Ο Λυκουρέζος υπερασπίστηκε ξανά την κόρη του Μαρία Ελένη στην κόντρα με την αδελφή της για τη βίλα της αξέχαστης Ζωής ΛάσκαρηΣτην αντεπίθεση πέρασε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις της Ζένιας Μπονάτσου ότι μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη η θεία της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έκανε πάρτι στο σπίτι «μήλον της Εριδος» στο Πόρτο Ράφτη, όπως επίσης ότι η μητέρα της Μάρθα Κουτουμάνου δεν πήρε φράγκο από τα χρήματα της Ζωίτσας και τίποτα από τα πράγματά της.

«Τα εξαφάνισε όλα η θεία μου. Ερχόταν με βαλίτσες και φορτηγά και τα φόρτωνε όλα» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο ποινικολόγος, λοιπόν, καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» υπερασπίστηκε για άλλη μία φορά την κόρη του Μαρία Ελένη λέγοντας πως η ιστορία με τα εξώδικα τον έχει στενοχωρήσει και ότι ελπίζει στο τέλος να πρυτανεύσει η λογική. «Ούτε η Μαρία Ελένη ούτε κι εγώ είχαμε καμία διάθεση όλο αυτό να δημοσιοποιηθεί. Την αφετηρία για τη δημοσιοποίηση, δυστυχώς, την ξεκίνησε η άλλη πλευρά. Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι υπάρχει μια κακοποίηση της αλήθειας, την οποία δεν περίμενα. Οταν πέθανε η Ζωή, όλα έγιναν άψογα, ήρεμα, με δική μου πρωτοβουλία, και στενοχωριέμαι πάρα πολύ για αυτή την εξέλιξη» είπε και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα ξεκίνησε από το γεγονός ότι, ενώ είχε συμφωνηθεί να ζήσει λίγο η Μάρθα στο σπίτι αυτό, μετά θα έπρεπε να φύγει για να το πουλήσουν. Γιατί και στις δύο κοπέλες το συμφέρον τους είναι να πουληθεί το σπίτι, ώστε να τακτοποιηθούν διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες.

porto rafti
Η πισίνα της βίλας της Ζωής Λάσκαρη

Δυστυχώς υπήρξε ένα πρόβλημα εκεί το οποίο ανάγκασε τη Μαρία Ελένη μετά από πολλούς μήνες υπομονής να καταφύγει στη Δικαιοσύνη για να οριστεί προσωρινή διαχειρίστρια και να υποχρεωθεί η Μάρθα να δώσει τα κλειδιά του σπιτιού στην ιδιοκτήτρια, κάτι που η Μάρθα αρνείται να κάνει» είπε, τονίζοντας ότι τη Μάρθα τη μεγάλωσε σαν παιδί του «όχι από υποχρέωση αλλά από αληθινή αγάπη». 

Ο ίδιος, μάλιστα, ευχήθηκε «να υπάρξει ψυχραιμία και να λυθεί το θέμα προς το συμφέρον και των δύο. Δεν περίμενα να συμβεί αυτό μετά τον θάνατο της Ζωής, πράγμα το οποίο με πονάει και δεν μπορώ να αιτιολογήσω ορισμένα πράγματα».

«ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ! Η ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ ΜΕ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ»

Στη συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος υπερασπίστηκε, εκτός από την κόρη του, και την επιλογή του να κάνει σχέση με τη Νατάσα Καλογρίδη, προτού περάσουν εννέα μήνες από τον αιφνίδιο θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, τον Αύγουστο του 2017.

* Φωτό δεξιά: Στο θέατρο ο Λυκουρέζος με την Καλογρίδη 

«Δεν μετανιώνω για τις προσωπικές μου επιλογές μετά τον θάνατο τη Ζωής. Στη Νατάσα Καλογρίδη με κέρδισε το γεγονός ότι η ίδια με επέλεξε. Ηταν δίπλα μου στην τελευταία μου περιπέτεια με τη σύλληψή μου και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ συγκινητική η συμπαράστασή της. Αυτό δεν το ξεχνώ. Και όσον αφορά την περιπέτειά μου αυτή, έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, δεν έχω διαπράξει τίποτα το παράνομο και πιστεύω ότι τελικά θα δικαιωθώ» είπε ο γνωστός ποινικολόγος. Τόνισε μάλιστα ότι η εκκεντρική ηθοποιός είναι αυτή που τον επέλεξε, κάτι που είχε ομολογήσει δημόσια για πρώτη φορά πέρυσι τέτοια εποχή. «Είμαι αθεράπευτα εγκλωβισμένος στην εφηβεία μου. Οσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο αισθάνομαι εγκλωβισμένος στις ανησυχίες ενός εφήβου. Αν η Νατάσα δεν με είχε επιλέξει, δεν θα ήμουν τώρα εδώ» είχε πει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...