«Κρεμάστηκαν» Σάμαρης και Καπίνο

❱❱ Δύο μπαλαδόροι σκόραραν στις καρδιές των συντρόφων τους! Ανδρέας Σάμαρης και Στέφανος Καπίνο ντύθηκαν γαμπροί το περασμένο τριήμερο και…… το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε χαρά μεγάλη. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα και την παρουσία του στα προκριματικά του Euro 2020 με την Εθνική Ελλάδας, ο Ανδρέας Σάμαρης βρήκε τον χρόνο να κάνει τον γάμο του με την αγαπημένη του Εύα Δελλή.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και, παράλληλα, βάφτισε τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει, ένα κοριτσάκι 18 μηνών και ένα αγοράκι 6 μηνών. Οι λαμπερές τελετές έλαβαν χώρα το περασμένο Σάββατο σε κτήμα στην περιοχή των Αφιδνών, παρουσία συγγενών και καλών φίλων. Κουμπάρα του ζευγαριού, το μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη, η οποία συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Γιώργο Λέντζα. Εκεί ήταν και ο πρώην της, ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος υπήρξε κατά το παρελθόν συμπαίκτης του γαμπρού στην Εθνική Ελλάδος.

Υστερα από έξι χρόνια σχέσης τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν και ο τερματοφύλακας της Βέρντερ Βρέμης και διεθνής μας στην Εθνική Ελπίδων Στέφανος Καπίνο με τη σχεδιάστρια Μιρκέτα Βιδάλη. Το μυστήριο τελέστηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στην Ερμιόνη Αργολίδας, με κουμπάρους τον επίσης ποδοσφαιριστή Χάρη Μαυρία και τη φίλη της νύφης Πέλη Αδραμίτογλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Eurovision 2026 – Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η ΕΡΤ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη»

Τη δική του αιχμηρή άποψη για τη φετινή πορεία...