Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Περηφάνια και ντροπή

❱❱ Τhessaloniki Pride με μπροστάρη τον Μπουτάρη και εμετικό πανό που προκάλεσε οργήΜε σημαίες, σφυρίχτρες, μουσική, ζωγραφισμένα σώματα και παρουσία του Γιάννη Μπουτάρη και της Κατερίνας Νοτοπούλου ολοκληρώθηκαν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη οι εκδηλώσεις του 8ου Thessaloniki Pride, το οποίο φέτος είχε σύνθημα «Γράφουμε Ιστορία».

Ωστόσο, για ακόμη μία φορά δεν έλειψαν και τα κακώς κείμενα, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε τελικά το Straight Pride, που είχε προγραμματιστεί για την ίδια ώρα σε άλλο σημείο από τους «Ενωμένους Μακεδόνες», λόγω παρουσίας αντιεξουσιαστών που εμφανίστηκαν με λοστάρια.

Ενταση σημειώθηκε όταν κάποιες γυναίκες που συμμετείχαν στο Thessaloniki Pride ανάρτησαν πανό στην πλατεία Αριστοτέλους που έγραφε: «Στον διάολο η οικογένεια, στον διάολο η πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς»! Οπως ήταν φυσικό η κίνησή τους αυτή προκάλεσε αντιδράσεις και αποδοκιμασίες από πλήθος κόσμου που περνούσε από το σημείο. Ωστόσο, δεν υπήρξε παρέμβαση της Αστυνομίας, γιατί το μάζεψαν και ξαναμπήκαν στην πορεία, στην οποία μπροστάρηδες ήταν ο (απερχόμενος) δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης με καβουράκι και τα χρώματα του Pride, αλλά και η Κατερίνα Νοτοπούλου, μαζί με την υφυπουργό Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας – Θράκης) Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Οι έχοντες το δικαίωμα της διαφορετικότητας έκαναν παρέλαση κρατώντας πολύχρωμες σημαίες, σφυρίχτρες και έχοντας ζωγραφισμένα πολύχρωμα τα σώματά τους, ενώ στην παρέλαση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο γενικός πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρος Μιλτιάδης, ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας και η εντεταλμένη σύμβουλος για δράσεις κοινωνικής στήριξης και ένταξης μεταναστών και προσφύγων Σοφία Ασλανίδου.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης ομάδα ατόμων έκανε ολιγόλεπτη στάση στην Τσιμισκή, στο ύψος της οδού Αγίας Σοφίας, και φώναξε συνθήματα, ζητώντας δικαιοσύνη στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου. Παράλληλα, είχαν στηθεί από το πρωί infokiosks, όπου πραγματοποιούνταν body painting, γρήγορο τεστ, παιχνίδια και έγιναν διάφορες άλλες δράσεις, ενώ συμμετέχουσες οργανώσεις και φορείς απηύθυναν χαιρετισμούς και ο Λευκός Πύργος φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Pride. Οι διοργανωτές του Straight Pride εξέδωσαν ανακοίνωση, μετά την αναβολή της δικής τους πορείας, αναφέροντας:

«Το Straight Pride Parade ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για λογούς ασφαλείας. Δεκάδες… “περίεργα” άτομα με λοστάρια έχουν καταλάβει την πλατεία Αριστοτέλους. Η Αστυνομία, από την άλλη, δεν έχει πρόθεση να εκκενώσει την πλατεία από αυτά τα άτομα, μη επιτρέποντας σε οικογενειάρχες να κάνουν την προγραμματισμένη εκδήλωση. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΜΑΣ»!

Στο σημείο της πλατείας έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, καθώς μύριζε μπαρούτι, και έστησαν μπλόκο μπροστά από το λιμάνι για να αποτρέψουν Ιερολοχίτες να πλησιάσουν τους αντιεξουσιαστές, ρωτώντας τους περαστικούς: «Εσείς είστε gay ή straight; Από εδώ οι gay, από εκεί οι… straight»!

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ, Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ

Εντυπωσίασε η Κατερίνα Στικούδη στο Pride της Θεσσαλονίκης. Πιο σέξι και λαμπερή από ποτέ, η εκρηκτική τραγουδίστρια της urban σκηνής βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα και γενέτειρά της για να τραγουδήσει στη μεγάλη γιορτή της υπερηφάνειας, κατακτώντας το πλήθος που την αποθέωσε. Φορώντας ένα ασημί κοφτό κορμάκι, δημιουργία της Χριστίνας Ζαφειρίου, ασορτί παπούτσια και στέμμα στο κεφάλι της, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ούτε από χιλιόμετρα μακριά, πόσο μάλλον on stage, όπου έδωσε το καλύτερο εαυτό της και καταχειροκροτήθηκε. Η σέξι αοιδός ανέβασε στο Instagram της φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνισή της δηλώνοντας υπερήφανη και χαρούμενη για τη συμμετοχή της. Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν η Κατερίνα είχε τραγουδήσει και στο Europride, που έλαβε χώρα στη Βιένη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...