Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Πυρά Τζιόβα στον Καλατζή! «Είναι δόλιος και αληταράς»

❱❱ Τον κατηγορεί ότι δεν τον πλήρωσε ❱❱ Με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση απαντά ο σκηνοθέτηςΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Ορέστης Τζιόβας ξεσπά δημόσια εναντίον του σκηνοθέτη και παραγωγού Παντελή Καλατζή, χαρακτηρίζοντάς τον με σκληρά λόγια. «Τέτοιοι άνθρωποι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψουν ποτέ ξανά. ΠΟΤΕ!» έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook, εξηγώντας το γιατί.
«Πριν από δυόμισι χρόνια συμμετείχα σε μια ταινία μεγάλου μήκους που σκηνοθέτησε ο Θανάσης Τότσικας. Η ταινία ήταν παραγωγή της Showtime Productions και είχε συγχρηματοδότες και άλλους φορείς, όπως Nova, ΕΡΤ κ.ά.

Ο άνθρωπος που με πλησίασε ήταν ο Παντελής Καλατζής, πασίγνωστος για την αφερεγγυότητά του, για την οποία και θέλω να μιλήσω δημοσίως. Η συμφωνία μου ήταν να λάβω την αμοιβή μου με τη λήξη των γυρισμάτων και δεν υπήρχε κάποιος όρος που να αφορούσε την τύχη της ταινίας μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων» ανέφερε στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός.

«Ο Παντελής Καλατζής εδώ και δυόμισι χρόνια μάς δουλεύει ψιλό γαζί σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται/δίνετε. Κάθε εβδομάδα που τον ενοχλούσα στην αρχή και οποιαδήποτε άλλη στιγμή που ζήτησα τα συμφωνηθέντα η απάντηση ήταν “Από Δευτέρα θα κοιτάξω να σε τελειώσω”, “Την άλλη εβδομάδα θα σε τελειώσω” κ.λπ., κ.λπ.

Αφορμή αυτής της δημοσίευσης είναι η τελευταία μου προσπάθεια να πάρω τα χρήματά μου, όπου και έθεσα το θέμα άμεσης ανάγκης για λόγους υγείας, και η απάντηση που έλαβα ήταν καθησυχαστική και πως θα με βοηθήσει αφού υπάρχει ανάγκη.

Οταν επικοινώνησα ξανά την ημέρα που θα έπαιρνα τα χρήματα, όπως είχαμε πει, φυσικά και πάλι δεν μπορούσε και όταν του ζήτησα τον λόγο, η απάντηση ήταν “Βρε, δεν μας γ@@@ς, κάνε μου μήνυση να τελειώνουμε”. Ο Παντελής Καλατζής είναι δόλιος και αληταράς. Ο Παντελής Καλατζής έχει υπάρξει αφερέγγυος σε κάθε συνεργασία του.

Φυσικά όλον αυτόν τον καιρό έχει παράξει και άλλες ταινίες (“Bachelor 2” και “Bachelor 3”). Βασικός σκοπός αυτής της δημοσίευσης, προφανώς, δεν είναι να δημιουργήσω αίσθημα λύπησης προς το άτομό μου, αλλά αίσθημα θυμού προς το άτομο Παντελής Καλατζής. Τέτοιοι άνθρωποι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψουν ποτέ ξανά. ΠΟΤΕ!» σημείωσε οργισμένος ο Ορέστης Τζιόβας και ολοκλήρωσε τη μακροσκελή ανάρτησή του προτρέποντας τους συναδέλφους του να κοινοποιήσουν, αλλά και να γράψουν παρόμοιες εμπειρίες τους.

Κάτι που έπραξαν αρκετοί, οι οποίοι μίλησαν για χρηματικές διαφορές που έχουν με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, μεταξύ των οποίων και η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία σχολίασε ότι και εκείνη τον κυνήγησε για να πάρει λεφτά που της χρωστούσε για τη συνεργασία τους στην ταινία «Μαριονέτες» (πρωταγωνιστούσε με τον Αλέξη Γεωργούλη). Για να το καταφέρει, όπως έγραψε, αναγκάστηκε να τον εκθέσει δημόσια, μέσω Instagram, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οικονομικά προβλήματα με τον Καλατζή αντιμετώπισε και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος έχει κινηθεί νομικά προκειμένου να πάρει τα χρήματά του. Η «Espresso», ως όφειλε, επικοινώνησε και με τον σκηνοθέτη.

«Ο κύριος Τζιόβας έχει ήδη μηνυθεί για συκοφαντική δυσφήμηση. Κάνω τέσσερις ταινίες τον χρόνο και η ταινία στην οποία αναφέρεται δεν έχει βγει καν ακόμα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Δεν θα ήθελα να πω τίποτε παραπάνω σχετικά» μας δήλωσε ο Παντελής Καλατζής. Το σίγουρο, λοιπόν, είναι ότι η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...