Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το… Alpha και το ωμέγα της ψυχαγωγίας!

❱❱ Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τη συνεργασία της με τον σταθμό και την επόμενη τηλεοπτική σεζόνΕίναι επίσημο: Η Ελένη Μενεγάκη παραμένει στο δυναμικό του Alpha και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Μπορεί τους προηγούμενους μήνες να κυκλοφορούσαν φήμες ότι υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά της παρουσιάστριας επειδή οι ιθύνοντες του σταθμού σχεδιάζουν να «κουρέψουν» τις υψηλές αμοιβές των αστέρων της ψυχαγωγικής ζώνης, ωστόσο φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τουλάχιστον στην περίπτωση της «βασίλισσας» της μικρής οθόνης.

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφήθηκε από τον Κοσμά Κουμιανό για το νέο πρόγραμμα του Alpha και πόσταρε στο Instagram ένα «κλικ» από τα backstage.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον λογαριασμό της μια από τις εικόνες (μικρή φωτό) που θα δοθούν στη δημοσιότητα προσεχώς για τις ανάγκες της προώθησης του νέου κύκλου της εκπομπής της, όπως την τσέκαρε η ίδια μέσα από την οθόνη του φορητού υπολογιστή της. «Backstage #eleni Νέα σεζόν 2019-2020 #alphatv» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της και τα likes, όπως και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της… έπεσαν βροχή. «Ρε κορίτσι μου… ρε κορίτσι μου, πάλι τους χαλάς τα σχέδια…

Πώς θα γράφουν τώρα μερικά σάιτ ότι τα τσουγκρίσατε με το κανάλι και δεν ήξερες αν θα ανανεώσεις; Λες και δεν ξέρουν ότι 25 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη τιμά τα συμβόλαια και τους ανθρώπους που συνεργάζεται με κάθε τρόπο!
Τους χάλασες 650 έτοιμα κείμενα που είχαν έτοιμα για το καλοκαίρι. Για να δω τι καινούργιο θα σκαρφιστούν τώρα. Είσαι υπερθεότητα, μωρεεεέ» σχολίασε μια θερμόαιμη φαν της, που προφανώς έχει άχτι τους δημοσιογράφους, ενώ αρκετές ακόμη… σιγόνταραν από κάτω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει συμβόλαιο με τον Alpha για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν. Οι διαπραγματεύσεις για την παραμονή της, λοιπόν, θα αρχίσουν σε έναν χρόνο.
Για την ώρα, η παρουσιάστρια, η οποία θα κάνει αύριο τηλεοπτικό φινάλε για την τρέχουσα σεζόν, ανυπομονεί να αρχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές της, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων θα περάσει στα Αχλα της Ανδρου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...