Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Στην ουρά 7.000 ελληνίδες για μια θέση Στο «Greece’s Next Top Model 2»

❱❱ Της οντισιόν   το… κάγκελοΣκηνές… ροκ εκτυλίχθηκαν στις οντισιόν του «Greece’s Next Top Model 2» στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με χιλιάδες κοπέλες να κλαίνε, να εξοργίζονται και να τρέχουν στις αγκαλιές των μανάδων τους για συμπαράσταση και άλλες να χοροπηδούν από τη χαρά τους.

Τα κορίτσια που πήραν μέρος στις ακροάσεις και στέκονταν υπομονετικά στην ουρά, κρίνοντας ως επί το πλείστον η μία τα προσόντα της άλλης, δεν πτοήθηκαν ούτε από τη ζέστη, αλλά ούτε και από τα καυστικά, ενίοτε και προσβλητικά, σχόλια της Βίκυς Καγιά και της παρέας της (Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Αγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός), για τα οποία ήταν υποψιασμένες από τον πρώτο κύκλο του «GNTM», και δοκίμασαν την τύχη τους. Διότι το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς…

Επομένως, αν η δημοσιότητα είναι το παν στις μέρες μας, κάνεις… γαργάρα την όποια αυστηρή κριτική! Ετσι, λοιπόν, 7.000 όμορφες νεαρές -αριθμός ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα- ξεροστάλιασαν για μια θέση στην πασαρέλα και μαζί με αυτές και οι οικογένειές τους!

Παρακμή

Σημεία των καιρών ή σημάδια παρακμής; Τελικά, ζούμε στην εποχή της εικόνας, του απόλυτου ναρκισσισμού, του Ιnstagram, των followers και των likes…

Μεγάλο μέρος της νέας γενιάς έχει αποχαυνωθεί με τα γυμναστήρια, τα πρότυπα αισθητικής, μόδας, διατροφής και μέσα στην οικονομική κρίση ψάχνει όνειρα θερινής νυκτός σε μια βιομηχανία μόδας που δεν υπάρχει… Τη στιγμή που περισσότεροι από 500.000 νέοι -αγόρια και κορίτσια- με λαμπρές σπουδές φεύγουν στο εξωτερικό αναζητώντας μια καλύτερη τύχη, εδώ στην Ελλάδα συνομήλικοί τους παραμυθιάζονται ότι η τύχη τους βρίσκεται στο ριάλιτι.

Ετσι, από τη νέα σεζόν θα δούμε και πάλι ένα σόου με πολλή ίντριγκα, προσβλητικά σχόλια, τσακωμούς, καβγάδες στα παρασκήνια και ακραίες φωτογραφίσεις… Δυστυχώς, αυτά θέλει το κοινό, αυτό το πρόγραμμα προσφέρει και το κανάλι… του Star Από τον Οκτώβριο, λοιπόν, θα ψάξουμε για το επόμενο «Greece’s Next Top Model», που εκτός από τον τίτλο θα κατακτήσει ένα συμβόλαιο στον χώρο της μόδας και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ! Και για την Ιστορία, τα γυρίσματα των οντισιόν έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και από τις 7.000 κοπέλες, ύστερα από τη διαδικασία του pre-casting, οι κριτές είδαν 400 από αυτές.

Ωστόσο, το υψηλό επίπεδο των υποψηφίων αποτέλεσε πραγματικά έναν «πονοκέφαλο» γι’ αυτούς και δυσκόλεψε τις αποφάσεις τους. Τελικά, στην επόμενη φάση των bootcamps πέρασαν οι 70. Δίπλα στα κορίτσια, για να τα ενθαρρύνει, θα βρεθεί σύντομα η μέντοράς τους Ελενα Χριστοπούλου.

9602 viki kagia 192018

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...