Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Βασίλης Παϊτέρης: Κάνω κοινωφελή εργασία για να μην μπω φυλακή

❱❱ Ο Βασίλης Παϊτέρης εξομολογείται στην «Εspresso» τις περιπέτειες που έχει με τη Δικαιοσύνη για το αυθαίρετο σπίτι του

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Βασίλη Παϊτέρη στην «Espresso» για τα οικονομικά και νομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω του αυθαίρετου σπιτιού του, τα οποία λίγο έλειψε να του στερήσουν την ελευθερία του.

«Κάνω κοινωφελή εργασία για να γλιτώσω τη φυλακή. Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 15 χρόνια. Είναι εκτός σχεδίου, όπως και όλα στην περιοχή, και το ήξερα όταν το πήρα. Δεν είναι στην παραλία, είναι στην Αγία Βαρβάρα, πάνω σε ένα βουνό, που δεν περνάει ούτε αεροπλάνοΕχει χαρακτηριστεί δασικό, αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα δέντρο εκεί. Εμείς φυτέψαμε» μας λέει, αρχίζοντας να εξιστορεί την περιπέτειά του, και συνεχίζει ο γνωστός Τσιγγάνος καλλιτέχνης: «Το σπίτι αυτό χτίστηκε πριν από 30 ή 40 χρόνια και εγώ το πήρα έτοιμο: με φως, νερό, τηλέφωνο.

Οταν το αγόρασα, είχα πέντε παιδιά, μετά η οικογένειά μου μεγάλωσε, έκανα άλλα δύο παιδιά και ως εκ τούτου έπρεπε να μεγαλώσω και το σπίτι για να χωράμε όλοι. Εχτισα, λοιπόν, δύο δωμάτια επιπλέον. Αυτό οδήγησε στο να μου γίνουν 250 μηνύσεις από τον πρώην δήμαρχο, τις οποίες δεν έλαβα ποτέ, γιατί εστάλησαν σε άλλη διεύθυνση.

Κόντρα με τον δήμαρχο

Με τον τέως δήμαρχο είχαμε κόντρα γιατί ήμουν σε άλλο κόμμα από ό,τι εκείνος. Το αποτέλεσμα ήταν να να καταδικαστώ σε 35 χρόνια φυλάκισης και να χρωστάω 580.000 στην Εφορία και σε άλλους δημόσιους φορείς».

Προκειμένου, λοιπόν, να γλιτώσει τη φυλακή, κάνει κοινωφελή εργασία. «Αυτό γίνεται τα τελευταία οκτώ χρόνια. Βοηθούσα στο πράσινο των δήμων, στη δεντροφύτευση, στην κηπουρική κ.ά. Και βοηθούσα και ανήμπορους ηλικιωμένους.

Τώρα θα πάω στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και θα συνεχίσω την κοινωνική εργασία μου ως μουσικός. Θα διδάσκω μουσική σε παιδιά».

Στην ερώτησή μας πόσο θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στο πλαίσιο της ποινής του, το νούμερο εκπλήσσει: «Εχω 20.000 ώρες ακόμα» μας λέει.

Κατά τα άλλα, ο Βασίλης Παϊτέρης διάγει πλέον μια ζωή μακριά από τη νύχτα, με την τρίτη σύζυγό του, καθώς, όπως μας αποκάλυψε, οι προηγούμενες δύο τον εγκατέλειψαν λόγω της δουλειάς του.

Τα τελευταία 18 χρόνια είναι χορτοφάγος και ωμοφάγος, όπως μας δήλωσε. Εχει εφτά παιδιά, μεταξύ αυτών και «τα Παϊτεράκια» -ο Αλέξανδρος και ο Θάνος Παϊτέρης-, που τα γνωρίσαμε το 2016 μέσα από τη συμμετοχή τους στο talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star».

«Δεν ήθελα τα παιδιά μου να ακολουθήσουν τον καλλιτεχνικό δρόμο, αλλά αφού το επέλεξαν, το δέχτηκα. Τώρα κάνουν εμφανίσεις σε μικρά μαγαζιά» μας αναφέρει σχετικά.

Τέλος, μας έδωσε και μία καλλιτεχνική είδηση: «Γράψαμε με τον Βασίλη Παπαδόπουλο ένα υπέροχο τραγούδι και το δώσαμε στην Πάολα. Περιμένουμε απάντηση για το αν το θέλει, αν θα το τραγουδήσει. Εχει τίτλο “Είμαι μόνη” και υπογράφω εγώ τη μουσική και ο Βασίλης τούς στίχους.

Είναι μπαλάντα, το γράψαμε πάνω στη φωνή και στο στιλ της, και πιστεύω ότι θα της αρέσει και θα το πει» αναφέρει με ενθουσιασμό.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...