Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

«ΒΑΡΙΕΣ» ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

❱❱  Μια νέα κόντρα ξέσπασε στη showbiz, αυτή τη φορά ανάμεσα στον ηθοποιό Γιώργο Κωνσταντίνου και τον χορογράφο Τάκη Σαγιώρ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τελευταίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους μεγάλους σε ηλικία καλλιτέχνες που, όπως είπε χαρακτηριστικά, «πρέπει να φεύγουν στην ώρα τους από το επάγγελμα και όχι να σέρνονται στη σκηνή».

Λίγες ημέρες μετά ο Γιώργος Κωνσταντίνου, επίσης σε συνέντευξή του, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Τάκη Σαγιώρ, δεν μάσησε τα λόγια του: «Το να πει κάποιος κάτι τέτοιο πηγαίνει αλλού, σ’ έναν ρατσισμό… Πως, όταν γεράσουν τα άλογα, τα σκοτώνουν. Αυτό είναι λάθος. Φοβάμαι ότι απορρέει από μια προσωπική πικρία που έχουν οι άνθρωποι που το λένε, οι οποίοι μέσα τους είναι πικραμένοι, γιατί δεν υπάρχουν στο στερέωμα.Πιθανόν αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν ότι κάποιοι άλλοι υπάρχουν κι αντέχουν να υπάρχουν. Είναι φυσικό, από εκεί απορρέει, αυτό πιστεύω».

Ο 81χρονος ηθοποιός, όμως, δεν έμεινε εκεί και συνέχισε να ρίχνει λάδι στη φωτιά: «Ολα αυτά είναι προσωπικά θέματα του καθενός, ο οποίος σκέφτεται: “Γιατί να είσαι εσύ εκεί και να μην είμαι εγώ;” Μα, δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι που συζητάνε τέτοια πράγματα να έχουν μια ιστορία, όπως έχουμε εμείς… εγώ, η Μάρω (σ.σ.: Κοντού)… μια τεράστια ιστορία, κι επίσης δεν μπορούν να αποδώσουν αυτά τα οποία κάνουμε εμείς αυτή τη στιγμή».

Η απάντηση του Τάκη Σαγιώρ ήρθε αυτή τη φορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook… Και δεν μιλούσε γενικά, αλλά συγκεκριμένα…

«Εδωσα τη σκυτάλη στον επόμενο»

«Εγώ, αγαπητέ Γιώργο, είμαι χορευτής-χορογράφος και κατέβασα αυλαία την ώρα που έπρεπε! ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ! Επομένως, για ποια πικρία μιλάς; Σταμάτησα μόνος μου και έδωσα τη σκυτάλη στον επόμενο! Δεν επέμεινα στη σκηνή μέχρι να με ξεράσει το επάγγελμα! Εχω δει πρωταγωνίστρια στη σκηνή περασμένης ηλικίας να της φεύγει η μασέλα παίζοντας! Είδα τη μεγάλη Βλαχοπούλου να παίζει στο Θέατρο Μπρόντγουεϊ τη ”Χαρτοπαίχτρα”. Ηταν πια πολύ μεγάλη και τη λυπήθηκα! Ευτυχώς, ήταν δίπλα της στη σκηνή η Ελντα Πανοπούλου και έσωζε την κατάσταση. Κάποιες εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν, μεγάλης ηλικίας άνθρωποι που δεν τους έχει εγκαταλείψει η ενέργεια και μπορούν να αποδώσουν» είπε σε αυστηρό τόνο και συνέχισε το ίδιο δυναμικά:

«Αν κάποιοι έφαγαν τα λεφτά που κέρδισαν από αυτό το επάγγελμα στα καζίνα και τα αλογάκια, και στα γεράματα υποχρεούνται να παίζουν στο θέατρο και να κατουριούνται πάνω τους, τι φταίω εγώ; Ας πρόσεχαν! Οσο για τα μεγάλα ονόματα, που είσαι εσύ και η Κοντού, τι να πουν η Λαμπέτη, η Βουγιουκλάκη, ο Αυλωνίτης, ο Μινωτής; Ησουν ένας πολύ καλός ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε σε κάποιες καλές ταινίες, και η Κοντού το ίδιο. Μέχρι εκεί, μην τρελαθούμε κιόλας!»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...