Πονοκέφαλος για την Τατιάνα

❱❱ Το team της Στεφανίδου, που απολύθηκε από τον Σκάι, αρνείται να υπογράψει συμβάσεις ορισμένου χρόνου

Τρέχει και δεν φτάνει η Τατιάνα Στεφανίδου.

Μετά την απόφαση του Σκάι να προχωρήσει αιφνιδίως σε μαζική απόλυση των συνεργατών της, η παρουσιάστρια προσπαθεί τώρα να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα.

Η κίνηση της διοίκησης του καναλιού να «τελειώσει» τη δημοσιογραφική ομάδα της μέσα σε μια μέρα έφερε τη γνωστή παρουσιάστρια αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη αποστολή, αυτή της διάσωσης των πολύτιμων μελών του team της, τα οποία αρνούνται, όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις που τους προτείνει ο Σκάι.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μαζί σου» παραμένει στην Αθήνα καρδιοχτυπώντας. Είναι συνεχώς σε ανοιχτή τηλεφωνική επικοινωνία με τους βασικούς συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες με σκοπό να τους πείσει να αποδεχθούν το νέο καθεστώς.

Ωστόσο, ο νέος όρος στα συμβόλαιά τους, που κάνει λόγο για συνεργασία ορισμένου χρόνου και όχι αορίστου, όπως ήταν μέχρι πρότινος, έχει κριθεί αποτρεπτικός στην επιστροφή των περισσοτέρων.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι καθησυχαστική απέναντί τους, ωστόσο το σοκ από τις ξαφνικές απολύσεις είναι ακόμα νωπό για όλους.

Περιμένουν διαβεβαιώσεις

Το φετινό καλοκαίρι είναι ίσως από τα πιο δύσκολα για την παρουσιάστρια. Η ίδια παραμένει μεν στον σταθμό με την ίδια εκπομπή, που θα μεταδίδεται εκτός απροόπτου τα Σαββατοκύριακα, αλλά χωρίς ομάδα.

Οπως λέγεται, μάλιστα, μέχρι στιγμής ούτε ένας από το πολύτιμο team της δεν έχει τη διάθεση να επιστρέψει, αν προηγουμένως δεν υπάρξουν επίσημες διαβεβαιώσεις σχετικά με τις εργασιακές σχέσεις για ολόκληρη τη νέα χειμερινή σεζόν.

Οι δημοσιογράφοι που στελεχώνουν τις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου αποτελούν το «δίχτυ ασφαλείας» της.

Είναι επαγγελματίες, έμπειροι και «πάνε πακέτο» μαζί της.

Είναι η ομάδα που οδηγεί επί χρόνια τη δημοσιογράφο στις επιτυχίες και τις υψηλές τηλεθεάσεις, γι’ αυτό και η ίδια πασχίζει να την έχει κοντά της.

 

 

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ