Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Αργύρης καταδικάζεται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Ο Παύλος με τη βοήθεια της Κατρίν...

Τα καλύτερα serum, με ρετινόλη που θα σου χαρίσουν καθαρό και λαμπερό...

Ολοι υποστηρίζουν πως η επιδερμίδα αλλά και ολόκληρο το...

«Αύρα» Λουκιανού Κηλαηδόνη τα Σάββατα του Φεβρουαρίου στο Πατάρι

Τρία Σάββατα του Φεβρουαρίου, στις 8, 15 και 22...

Αυξητική στήθους σε γυναίκα στη Νέα Υόρκη με συμπυκνωμένο πλάσμα από το...

Θραύση κάνει στη Νέα Υόρκη «βαμπίρ» αυξητική στήθους, η...

«Σπίτι στο δάσος» από… χρυσάφι!

❱❱ Η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας ξόδεψε 63.000.000 ευρώ για να κάνει lifting στο πολυτελέστατο παλάτι της.

Υστερα από πέντε χρόνια εντατικών εργασιών ανακαίνισης και 63.000.000 ευρώ το παλάτι Huis Ten Bosch υποδέχθηκε τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας, η οποία δείχνει να είναι ενθουσιασμένη με τη μετακόμιση αλλά και με το εικαστικό αποτέλεσμα.

Η βασίλισσα Maxima, o Willem – Alexander και οι πριγκίπισσες Amalia, Alexia και Ariana απολαμβάνουν τώρα το «Σπίτι στο Δάσος», ένα αρχοντικό του 17ου αιώνα που βρίσκεται στα προάστια της Χάγης. Τώρα έχει εξελιχθεί σε έναν εντυπωσιακό mix & match χώρο που συνδυάζει το κλασικό και το υψηλής τεχνολογίας μοντέρνο.

Ενδεικτικό είναι ότι στο μεγάλο χολ δεσπόζει μια εντυπωσιακή σύνθεση με φώτα LED που φέρει την υπογραφή του Studio Drift, το οποίο αποτελεί ένα συμβολικό πάντρεμα της φύσης, της τεχνολογίας αλλά και της ανθρωπότητας.

Στο μπλε σαλόνι, ένα από τα πιο άνετα δωμάτια του παλατιού, οι μπλε καναπέδες και τα φωτιστικά δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για τη συγκέντρωση της οικογένειας.

Οι τοίχοι του είναι διακοσμημένοι με ένα γιγάντιο κολάζ, το οποίο απαρτίζεται από βασικά στοιχεία της ζωής του βασιλικού οίκου, όπως η κάπα που φορούσε ο βασιλιάς Willem την ημέρα της ενθρόνισής του, αλλά και οι κούνιες των μικρών πριγκιπισσών.

Το πράσινο δωμάτιο, ή αλλιώς δωμάτιο DNA, εκφράζει το έντονο ενδιαφέρον της βασίλισσας Maxima για τη γενετική με το πραγματικά εντυπωσιακό έργο του Jacob van der Beugel, μια τοιχογραφία η οποία με 60.000 ψηφίδες αναπαριστά την αλληλουχία DNA του βασιλιά, της βασίλισσας και της πρώτης κόρης τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστο ζευγάρι της εγχώριας showbiz πήρε διαζύγιο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», το...

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου χώρισε από τον σύντροφό της Marlone

Χωρισμός λίγο πριν από τα «εγκαίνια» του «Grand Hotel»....

Έξαλλη η Φωτεινή Πετρογιάννη με την Άρια Καλύβα: «Θα βλέπουν τα παιδιά ότι μια Καλύβα έκραζε τη μάνα τους»

Χαμός στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό».Η Φωτεινή Πετρογιάννη...

Γνωρίζετε τι σχέση έχει το πρώην ζεύγος Μπισμπίκη με την Αγάπη Πολίτη;

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με την πρώην σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έχουν οικογενειακές σχέσεις με την Αγάπη Πολίτη.