«Τάκα τάκα» χωρίς χέρια

❱❱ Σαρώνει η super συσκευή εξαγωγής σπέρματος για δωρητέςΣυσκευή εξαγωγής σπέρματος που λειτουργεί χωρίς… χέρια, η οποία δονείται και διαθέτει ειδική είσοδο που προσομοιάζει στον γυναικείο κόλπο, έχει τοποθετηθεί σε χιλιάδες νοσοκομεία της Κίνας, με σκοπό να βοηθήσει τους άνδρες που ντρέπονται να δωρίσουν το σπέρμα τους με την «παραδοσιακή» μέθοδο. 

Ο «αυτόματος εξαγωγέας σπέρματος», όπως είναι η επίσημη ονομασία του, αναπτύχθηκε από την εταιρία Jiangsu Sanwe Medical Science and Tech Center.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι η ζήτηση στην Κίνα, η οποία θέλει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της γήρανσης του πληθυσμού με νέες γεννήσεις μέσω της τεχνητής γονιμοποίησης, είναι τόσο μεγάλη, που πουλάει 10.000 συσκευές τον χρόνο.

Τόνισε δε ότι φέτος άρχισε τις εξαγωγές στις ΗΠΑ, στη Γαλλία, στη Γερμανία και τη Ρωσία, με το κόστος του μηχανήματος να ανέρχεται σε περίπου 5.600 ευρώ.

Στο πάνω μέρος η συσκευή διαθέτει μια μικρή οθόνη, στην οποία προβάλλονται ταινίες πορνό, προκειμένου να βοηθήσουν τον χρήστη να ολοκληρώσει το έργο της παραγωγής σπέρματος.

Στο μπροστινό μέρος βρίσκεται ένα είδος «σωλήνα μασάζ», που φέρει λιπαντικό, έχει τη δομή του γυναικείου κόλπου και κινείται μπρος πίσω.

Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το ύψος του σωλήνα, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες του, ενώ έχει τη δυνατότητα να μεταβάλει την ταχύτητα, τη συχνότητα και το εύρος της κίνησης, την πίεση που ασκεί το εσωτερικό του σωλήνα, καθώς και τη θερμοκρασία του.

Οι γιατροί των νοσοκομείων στα οποία χρησιμοποιείται το μηχάνημα δηλώνουν ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ντροπαλούς δωρητές σπέρματος, καθώς και για όσους πάσχουν από διάφορες ασθένειες που καθιστούν δύσκολη την εκσπερμάτωση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Φτιάχτηκαν μάσκες με εσώρουχα που φορούσαν σταρ ερωτικών ταινιών στα γυρίσματα

Mάσκες με... μυρωδιά από Τζούλια Αλεξανδράτου, Μαριάννα Ντούβλη και άλλες κυρίες...

Γιώργος Mαυρίδης: «Είδα άνθρωπο να αυτοκτονεί μπροστά μου»!

O Γιώργος Mαυρίδης είδε, όπως αποκαλύπτει, ανθρώπους να αυτοκτονούν μπροστά του...

Νέες αντιδράσεις για όσα προβάλλονται στο «Big Brother» – H Αφροδίτη τα δείχνει όλα φόρα παρτίδα!

Τελειωμό δεν έχει ο ξεπεσμός στο «Big Brother», με τους «εγκεφάλους»...