Το ξεφτίλισε ο Sin Boy

❱❱ Δήλωσε ότι δεν θέλει να γίνει στα «χαρτιά» Ελληνας για να μην τον πάρουν φαντάρο στο… πικ της καριέρας τουΑρνείται ο Sin Boy να στρατευτεί στην Ελλάδα και γελάνε και τα άρβυλα! Συνεχίζει να προκαλεί ο ράπερ με νέες δηλώσεις, αυτή τη φορά περί στρατού, αλβανικής καταγωγής, ελληνοποίησης, καριέρας και άλλων. 

«Γενικότερα, δεν επιδιώκω να γίνω στα “χαρτιά” Ελληνας για να μην πάω φαντάρος, γιατί είναι κάτι το οποίο θα μου στερήσει και χρήματα και χρόνο, αλλά, κυρίως, θα στερήσει από το κοινό μου -το οποίο μου δίνει τόση ενέργεια και τα ψηλότερα σκορ ακροάσεων- την παρουσία μου» είπε και ελάλησε ο… 0,05 Cent και συνέχισε εξηγώντας στο «Down Town» Κύπρου:

«Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Αλβανία, ο στρατός είναι εθελοντικός -και να μην είναι στα χαρτιά, είναι στην πράξη-, δεν έχεις 9-12 μήνες σερί στράτευση. Μόνο εδώ “ξεμείναμε” και πρέπει ο οποιοσδήποτε στο peak της καριέρας του να αποκτήσει ψυχολογικά έχοντας την υποχρέωση να υπηρετήσει την πατρίδα, αφήνοντας πίσω τη δουλειά του» κατέληξε ο αμφιλεγόμενος καλλιτέχνης.

Αν, λοιπόν, νιώθει έτσι ο άνθρωπος, θα πρέπει να μεριμνήσουν οι Αρχές και οι αρμόδιες υπηρεσίες να μην τον κρατάμε εδώ που «ξεμείναμε».

Η Αλβανία δεν είναι μακριά (το ξέρει, άλλωστε, από όταν πέρασε τα σύνορα περπατώντας).

Ούτε η υπόλοιπη Ευρώπη είναι δύσκολος στόχος για έναν star του βεληνεκούς του.

Και στο τέλος τέλος, ο Ελληνικός Στρατός δεν θέλει και δεν χρειάζεται άτομα σαν τον Sin Boy. Και να στρατευτεί που τόσο φοβάται, Ι5 θα τον βγάλουν και θα απαλλαχτεί πριν ορκιστεί.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ