Τρελοασφαλιστής δίνει 9.000.000 € σε θύματα απαγωγής από εξωγήινους!

❱❱  Ασφαλιστικά πακέτα με παχυλή αποζημίωση για περιπτώσεις αρπαγής από εξωγήινους προσφέρει ασφαλιστική εταιρία στη Φλόριντα. Το πακέτο προβλέπει αποζημίωση ύψους 9.000.000 ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα για την ψυχιατρική φροντίδα του απαχθέντος, αλλά και για την ψυχική οδύνη που μπορεί να προκαλέσουν τα κοροϊδευτικά σχόλια των άλλων έπειτα από μια τέτοιου είδους ασυνήθιστη εμπειρία.

Ο ιδιοκτήτης του ασφαλιστικού γραφείου Μάικ Σεν Λόρενς υποστηρίζει ότι από το 1985 που εισήγαγε τη συγκεκριμένη κάλυψη έως σήμερα έχουν πουληθεί 6.000 ασφαλιστικά πακέτα αξίας 22 ευρώ, ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι ότι έχει δοθεί ήδη μια τέτοια αποζημίωση.

Η εταιρία του ανακοίνωσε μάλιστα ότι επεκτείνει την κάλυψή της, συμπεριλαμβάνοντας και την περίφημη Περιοχή 51, υποσχόμενη αποζημίωση «σε όσους μπουν, αλλά δεν βγουν» από τη διαβόητη στρατιωτική βάση της Νεβάδα, που κάποιοι πιστεύουν ότι φυλάσσει εξωγήινους.

Οπως εξηγεί ο Σεν Λόρενς, η εν λόγω κάλυψη απευθύνεται σε ανθρώπους με χιούμορ, καθώς πρόθεσή του δεν είναι να εξαπατήσει τους πελάτες του. «Αν καταλάβω ότι αυτοί που έρχονται σε μένα δεν κατανοούν τους όρους του συμβολαίου, δεν τους το πουλάω» λέει.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ