Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Είχε άγιο η Λύτρα

❱❱ Η τραγουδίστρια γλίτωσε με γρατσουνιές και διάσειση από σοβαρό ατύχημα με το ποδήλατο«Το κεφάλι μου χτύπησε στη γωνία ενός πεζοδρομίου και θα μπορούσε να ήταν το τελευταίο πράγμα που είδα στον κόσμο…» Τα λόγια της Μάρως Λύτρα προκαλούν τρόμο.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε ένα σοβαρό ατύχημα στον Καναδά, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ενα ατύχημα που -όπως αποκάλυψε η ίδια σε σχετική ανάρτησή της στο facebook- θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο ακόμη και για τη ζωή της!

«Σας παρακαλώ να φοράτε αυτά τα άσχημα κράνη για τα ποδήλατα. Θα σας σώσουν τη ζωή. Εγώ ήμουν πάρα πολύ τυχερή, σαν ένας άγγελος να με φυλούσε. Γιατί το κεφάλι μου χτύπησε στη γωνία ενός πεζοδρομίου και θα μπορούσε να ήταν το τελευταίο πράγμα που είδα στον κόσμο. Επέστρεψα από το νοσοκομείο και το σώμα μου είναι γεμάτο γρατσουνιές και έχω πάθει και διάσειση. Να σας πω τι μου είπε ο γιατρός μου; Οτι είμαι πάρα πολύ τυχερή και πρέπει να φοράω κράνος από εδώ και πέρα. Ποτέ ξανά χωρίς κράνος» έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο post, το οποίο σκόρπισε την ανησυχία σε φίλους και γνωστούς της για το αν είναι πλέον καλά.

Κάποιοι, μάλιστα, νόμισαν εσφαλμένα ότι το ατύχημα της συνέβη στην Ελλάδα, όπου βρέθηκε πρόσφατα κάτω από άκρα μυστικότητα μαζί με τον άντρα της Theo Pappas (Θεόφιλος Παπαδόπουλος). Κι αυτό, διότι ο τελευταίος είχε ποστάρει στο facebook λίγες ώρες πριν από το ατύχημα μια κοινή φωτογραφία τους από την Ακρόπολη, όπου βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα.

«Με βοήθησε ο Θεός»

«Εχουμε γυρίσει πίσω, στη βάση μας» μας είπε λακωνικά η Μάρω σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της και, αφού μας ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον μας, πρόσθεσε ότι είναι καλά.

«Ο Θεός σε βοήθησε» σχολίασε ένας από τους πολλούς διαδικτυακούς της φίλους κάτω από την ανάρτησή της.

«Ναι, με βοήθησε, γιατί άκουσα το κρανίο μου να κάνει ”κρακ” και προσευχόμουν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μου στο νοσοκομείο» του απάντησε η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσω του μουσικού reality «Fame Story 2».

Η Μάρω Λύτρα και ο δεύτερος σύζυγός της Theo Pappas παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2017 στο Μόντρεαλ, όπου ζουν μέχρι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στην Ελλάδα, μάλιστα, επισκέφθηκαν και την ιδιαίτερη πατρίδα εκείνου, το χωριό Αγόριανη, στη Λακωνία.

offer


{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...