Τόπλες στην Αντίπαρο η… Queen Dina

❱❱ «Ελεύθερη» αισθάνεται χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…… και το έκανε γνωστό δημόσια, με μία topless φωτογραφία της στο Instagram.

H παρουσιάστρια, η οποία τον τελευταίο καιρό φημολογείται έντονα ότι είναι full in love με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Λιάπη, ανιψιό του πρώην βουλευτή Μιχάλη Λιάπη και πρώην σύντροφο της Φλορίντα Πετρουτσέλι, απολαμβάνει τις διακοπές της, που είναι φέτος αδιάκοπες.

Εριξε… άγκυρα

Πρόσφατα, λοιπόν, έριξε… άγκυρα στην Αντίπαρο, απ’ όπου πόσταρε μία άκρως καλοκαιρινή και σέξι φωτογραφία της, πλην όμως καλλιτεχνική, αφού μπορεί να ποζάρει topless, ωστόσο δεν αποκαλύπτει το στήθος της, καθώς κρατά μπροστά στα επίμαχα σημεία ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο.

Ξεκούραστη, ανανεωμένη, με τα μαλλιά της βρεγμένα από τη θάλασσα, πολύ μαυρισμένη από τον ήλιο και φανερά χαρούμενη, η Queen Dina έγραψε στη λεζάντα «Feel Free» και άφησε ελεύθερη τη φαντασία των followers της να… ταξιδέψει.

Μέσα σε λίγες ώρες τα likes ξεπέρασαν τα 20.000, ενώ τα σχόλια κινήθηκαν από αποθεωτικά και ελαφρώς πικάντικα μέχρι ακατάλληλα διά ανηλίκους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Eurovision 2026 – Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η ΕΡΤ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη»

Τη δική του αιχμηρή άποψη για τη φετινή πορεία...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.