Επίγειος παράδεισος!

❱❱ Σε τρία χρόνια από σήμερα θα είναι έτοιμη η υπερπολυτελής τουριστική μονάδα που…… σχεδιάζει να δημιουργήσει στον Σκορπιό ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος σε κυπριακό περιοδικό!

Ο βαθύπλουτος «βασιλιάς των λιπασμάτων», μιλώντας στο έντυπο «Wealth Management», ανέλυσε τα σχέδιά του για το πρώην νησί του Αριστοτέλη Ωνάση, το οποίο χαρακτήρισε «επίγειο παράδεισο», λέγοντας ότι στα πλάνα του είναι η δημιουργία ενός οικολογικού νησιού με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση του υπάρχοντος τοπίου.

Στον τόπο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την οικογένεια του Ελληνα κροίσου θα δημιουργηθεί το κυρίως τουριστικό συγκρότημα, το οποίο θα διαθέτει spa, χλιδάτα εστιατόρια και μαρίνα, ενώ στα σχέδια του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη περιλαμβάνονται ακόμη η κατασκευή ελικοδρομίου, αμφιθεάτρου, αγροκτήματος και εκθεσιακών χώρων και χώρων αναψυχής!

«Στόχος της οικογένειάς μας είναι να δημιουργηθεί το πρώτο πολυτελές συγκρότημα καταλυμάτων στην Ελλάδα που θα βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό νησί και θα είναι ένα από τα λίγα σε όλο τον κόσμο, για την ακρίβεια μοναδικό στη Μεσόγειο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, συμπληρώνοντας ότι κάθε φορά που επισκέπτεται τον Σκορπιό νιώθει σαν στο σπίτι του:

«Δεν είναι μόνο ένα ιδιωτικό καταφύγιο που με βοηθάει να χαλαρώνω, να φορτίζω τις μπαταρίες μου και να επιστρέφω στις υποχρεώσεις μου. Είναι το ιερό μέρος όπου παντρεύτηκε η πρώτη μου κόρη, η Κατερίνα. Εκεί νιώθω εντελώς ελεύθερος να απορροφήσω την αρμονία και την ηρεμία αυτού του ιδιαίτερου σκηνικού»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Eurovision 2026 – Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η ΕΡΤ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη»

Τη δική του αιχμηρή άποψη για τη φετινή πορεία...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.