Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Dolce vita για Καλημέρη και Κοντοβά

❱❱ Οι… easy riders Καλημέρης – Κοντοβά, που συνεχίζουν το road trip τους στην Ευρώπη, μαγεύτηκαν από τις ομορφιές της ΙταλίαςEasy and very much in love riders! Ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά φέτος το καλοκαίρι αποφάσισαν να κάνουν διαφορετικές διακοπές. Οπως γράψαμε σε προηγούμενο φύλλο της «Espresso», τόλμησαν ένα μίνι road trip στην Ευρώπη με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού του ισχυρού άνδρα των media. 

Ο τελευταίος ακούγεται έντονα ότι μετά το φευγιό του από το Open θα αναλάβει δράση στην ΕΡΤ από τη νέα σεζόν. Μέχρι τότε, λοιπόν, απολαμβάνει το ταξίδι του με τη Χριστίνα. Ενας από τους πρώτους σταθμούς του ζευγαριού ήταν η γειτονική Ιταλία. Εκεί επισκέφθηκαν πολλές πόλεις. Πίζα, Φλωρεντία, Σιένα, Λίμνη Κόμο ήταν μερικές από από αυτές.

Με ατελείωτες επιλογές διασκέδασης αλλά και χαλάρωσης, ο Τζώνη και η Χριστίνα έκαναν τις βόλτες τους, θαύμασαν αξιοθέατα, απόλαυσαν τα περιβόητα κρασιά της Τοσκάνης και φυσικά το διάσημο ανά τον κόσμο και αγαπημένο σε όλους χειροποίητο ιταλικό παγωτό.

Ως ενεργοί χρήστες του Ιnstagram και οι δύο, δεν άφησαν τους χιλιάδες followers τους χωρίς φωτογραφίες και μοναδικά στιγμιότυπα από το καλοκαιρινό τους ταξίδι. Και είναι πολλές. Σε μία από αυτές ο Καλημέρης ποζάρει (κλασικά) «σπρώχνοντας» τον στραβό Πύργο της Πίζας και γράφει στη λεζάντα με αυτοσαρκασμό: «στερεότυπο».

Η σχεδιάστρια μόδας, πάλι, έκανε το ίδιο, αλλά φαίνεται να μαγεύτηκε περισσότερο από τη Φλωρεντία, αφού εκεί οι αναρτήσεις της έπεσαν… βροχή! «Δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε τη Φλωρεντία» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα μίας από τις φωτογραφίες που ανέβασε.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα