Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πρόβα νυφικού για Μπουτεράκου

❱❱ Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της συνθέτη ΓρηγόρηΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται ν’ ανέβει η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου στο πλευρό του αγαπημένου της Γρηγόρη, ο οποίος είναι μουσικοσυνθέτης. 

Μπορεί το διάστημα που προηγήθηκε η γνωστή ηθοποιός να πέρασε δύσκολα, καθώς νοσηλεύτηκε με δική της απόφαση στο Δαφνί, ωστόσο πλέον η ζωή έχει αρχίσει να της χαμογελά. Οι άσχημες στιγμές που έζησε στα ψυχιατρικά ιδρύματα τα προηγούμενα χρόνια, όπως αναφέρει σήμερα αποκλειστικά στην «Espresso», την έκαναν ακόμα πιο δυνατή!

«Ηταν άδικα όλα αυτά που βίωσα. Δεν έπρεπε να τα ζήσω, γιατί δεν τα άξιζα. Ομως, όλα έχουν ένα happy end και στη δική μου περίπτωση αυτό είναι ο Γρηγόρης» λέει αφήνοντας πίσω της κάθε κακή σκέψη για το παρελθόν.

Τάμα στη Μεγαλόχαρη

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της την πετύχαμε στο πλοίο με προορισμό την Τήνο, καθώς με τον αγαπημένο της είχαν κάνει τάμα στη Μεγαλόχαρη.

«Ο Γρηγόρης μού έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό πρόταση γάμου. Εγώ το σκέφτομαι ακόμα, όμως μάλλον στο τέλος θα πω “ναι” και θ’ ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας. Θεωρούμε και οι δύο πως μπορούμε να κάνουμε αυτό το δύσκολο βήμα.

Η σχέση μας έχει περάσει από 40 κύματα, όμως η αγάπη μας ήταν και παραμένει αμοιβαία. Με τον Γρηγόρη γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων πριν από περίπου τρία χρόνια. Στην αρχή δεν τον είδα ερωτικά, αν και μου άρεσε. Ομως περνώντας ο καιρός είδα τη ζεστασιά που μου πρόσφερε αυτός ο άνθρωπος και ήρθαμε πιο κοντά.

Μεσολάβησε το θέμα με τον εγκλεισμό μου, είχαμε και οι δύο ανοιχτές πληγές και πριν από λίγο καιρό αποφασίσαμε ότι μπορούμε να πορευτούμε μαζί» εξομολογείται στην «Espresso» η όμορφη ηθοποιός.

Οπως μας πληροφορεί, μάλιστα, με τον 37χρονο μουσικό της καρδιάς της μένουν μαζί στον Πειραιά. «Ο γάμος μας δεν θα αργήσει να έρθει. Μου έχει κάνει πρόταση γάμου από την πρώτη στιγμή και μάλιστα θέλει να είναι θρησκευτικός» τονίζει κλείνοντας την κουβέντα μας και στη συνέχεια δίνει το τηλέφωνο στον σύντροφό της.

«Εχω πάρει την απόφασή μου εδώ και δύο χρόνια, όταν κατάλαβα πως η Τριαντάφυλλη είναι ο άνθρωπός μου και θέλω να μείνω μαζί της για πάντα» δηλώνει με τη σειρά του στην «Espresso» ο 37χρονος Γρηγόρης, του οποίου το καλλιτεχνικό όνομα είναι Δίας Μουσικοσυνθέτης. Ο ίδιος θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Η Τριαντάφυλλη είναι πολύ ευαίσθητο πλάσμα, γεμάτο αγάπη για τον συνάνθρωπό της και αυτό με κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένο που είμαι μαζί της. Ναι, θέλω λίαν συντόμως να πάμε στην εκκλησία» επαναλαμβάνει ο ερωτευμένος συνθέτης.

18 f2 mpoyterakoy 6

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...