Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Νύφη στα κρυφά η Κάιλι Τζένερ!

❱❱ Αν και επισήμως η 22χρονη ετοιμάζεται για birthday party στην Ιταλία, οι φήμες τη θέλουν να παντρεύεται τον σύντροφό της Τράβις ΣκοτΗ επίσημη ενημέρωση λέει ότι σχεδιάζει να γιορτάσει τα 22α γενέθλιά της μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της σε υπερπολυτελή θαλαμηγό στα ανοιχτά της Ιταλίας. 

Οι πιο παρατηρητικοί όμως διέκριναν ότι ανάμεσα στα δεκάδες μπαγκάζια που φόρτωσαν η Κάιλι Τζένερ και τα υπόλοιπα μέλη της ευρύτερης οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ στο ιδιωτικό αεροσκάφος που τους μετέφερε από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη υπήρχε και μια μακριά θήκη φορέματος, μέσα από την οποία διακρινόταν κάτι λευκό.

Φήμες θέλουν, λοιπόν, την 22χρονη δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και τον σύντροφό της Τράβις Σκοτ, πέρα από τα γενέθλιά της, να γιορτάζουν και τον γάμο τους το προσεχές Σαββατοκύριακο στο υπερπολυτελές σκάφος «Tranquility», το οποίο έχουν νοικιάσει ειδικά για την περίσταση.

Πολύωρη πτήση

Το ζευγάρι βρίσκεται ήδη από την περασμένη Τετάρτη στο Ποζιτάνο της Ιταλίας μαζί με τη 18 μηνών κόρη τους Στόρμι, την Κρις Τζένερ και τον σύντροφό της Κόρεϊ Γκαμπλ, αλλά και τον πρώην σύζυγο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Σκοτ Ντίσικ με τη νυν σύντροφό του Σοφία Ρίτσι.

Παρά την πολύωρη πτήση, η παρέα δεν φάνηκε να υποφέρει από τζετ λαγκ, καθώς αμέσως μόλις έφτασαν από την Καλιφόρνια και εγκαταστάθηκαν στο «Tranquility» βγήκαν στην ακτή για βόλτα και ψώνια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν στην Ιταλία βρίσκονται ήδη οι αδελφές της ή αν θα καταφτάσουν τις προσεχείς μέρες, καθώς, ανεξαρτήτως του event που θα γιορταστεί τελικά στο κατάστρωμα της θαλαμηγού, η οικογένεια συνηθίζει να δίνει σύσσωμη το «παρών» σε χαρμόσυνες περιστάσεις.

Σε περίπτωση που η Κάιλι Τζένερ έχει προγραμματίσει «μυστικό γάμο», κανείς δεν θα πέσει από τα σύννεφα, αφού είθισται να κρατάει κρυφές τις σημαντικές στιγμές της προσωπικής ζωής της. Είχε καταφέρει, άλλωστε, να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της, ανακοινώνοντας απευθείας τη γέννηση της μικρής Στόρμι στα social media.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...