Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σουλτάνα» για χάρη του έρωτα η Δαλάκα

❱❱ Με μαντίλα στην Κωνσταντινούπολη η νικήτρια του «Survivor»Φόρεσε μαντίλα στην Κωνσταντινούπολη και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων! Σε πρόσφατη επίσκεψή της στη γειτονική χώρα η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στην Αγια-Σοφιά και στο Μπλε Τζαμί, όπως συνηθίζουν οι περισσότεροι τουρίστες.

Η νικήτρια του ελληνοτουρκικού «Survivor» πόσταρε και σχετικές φωτογραφίες στο Instagram, όπου απεικονίζεται με μπλε μαντίλα με φόντο το Μπλε Τζαμί, εξοργίζοντας μεγάλη μερίδα των followers της. Ορισμένοι υπέθεσαν ότι μπήκε με μαντίλα και στην Αγία Σοφία, καθώς η ίδια έβαλε το όνομα του ιερού ναού της Ορθοδοξίας, που λειτουργεί ως μουσείο, στο πεδίο της τοποθεσίας της στο Instagram, προφανώς από λάθος.

«Κατερίνα μου γλυκιά, βγάλε, σε παρακαλώ, αυτή τη μαντίλα. Δεν μπορώ να σε βλέπω με αυτό… τρελαίνομαι» της έγραψε κάποιος. «Την άλλη φορά να βάλεις και μπούργκα. Α ρε, ξεφτιλίκια» της επιτέθηκε ένας δεύτερος. «Βγάλε τη μαντίλα, ηλίθια, τους κάνεις και χαίρονται» σημείωσε ένας τρίτος, εννοώντας φυσικά τους Τούρκους που την ακολουθούν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι είναι πάρα πολλοί.

Ο Ατακάν

Βλέπετε, η Κατερίνα έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στη γειτονική χώρα, τόσο λόγω της συμμετοχής της στο «Survivor» όσο και εξαιτίας του γεγονότος ότι κατά τη διάρκεια του reality ήρθε πολύ κοντά με τον ωραίο Τούρκο Ατακάν Ισίκτουταν, για τον οποίο… κόβουν φλέβες οι γυναίκες στην πατρίδα του. Με το που εμφανίστηκε, λοιπόν, με τη μαντίλα στην Πόλη, οι Τούρκοι έκαναν… πάρτι, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, σε σχόλιά τους ότι η Ελληνίδα αθλήτρια έβαλε τη μαντίλα για τον έρωτα.

Την παραπάνω άποψη ενίσχυσε το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο Ατακάν ανέβασε κι εκείνος stories από την Αγια-Σοφιά και το Μπλε Τζαμί, κάνοντας τα διαδικτυακά πλήθη να βγάλουν το συμπέρασμα ότι είχε ραντεβού στην Πόλη με τη Δαλάκα, καθώς… ανθίζει μεταξύ τους ένας ελληνοτουρκικός έρωτας. Η νικήτρια του «Survivor 3», πάντως, σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από περίπου έναν μήνα δήλωσε ότι είναι φίλοι. Οσο για τον Ατακάν, φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα μοντέλο ονόματι Βέρνα Κεκλικλέρ.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι και από μόνο του το γεγονός ότι η Κατερίνα Δαλάκα φόρεσε μαντίλα ακόμη και έξω από την Αγια-Σοφιά (σ.σ.: ο ναός βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Μπλε Τζαμί) θεωρήθηκε πρόκληση από πολλούς. «Η χώρα μας κινδυνεύει από τους Τούρκους, η Κύπρος κινδυνεύει από τους Τούρκους κι εσύ πας για έναν έρωτα, για να μην πω τίποτε άλλο, και μου φοράς μαντίλα έξω από την Αγία Σοφία… Τι να σου πω, κοπέλα μου; Ντροπή σου… Μου αγωνίζεσαι με τα χρώματα της Ελλάδος κιόλας… Ντροπή σου! Φταίμε εμείς που σου δώσαμε τόση αξία» αναφέρεται σε ένα (από τα πολλά!) σχόλια που γράφτηκαν εναντίον της κάτω από την επίμαχη ανάρτησή της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...