«Πίτσι πίτσι» Αλεξάνδρου με Μαυρογένη

❱❱ Τι τρέχει με το κορίτσι-σκάνδαλο και τον «πρίγκιπα των κλιματιστικών»Η Μαρία Αλεξάνδρου ή «κορίτσι-σκάνδαλο» όπως την αποκαλούν κάποιοι, βρέθηκε πρόσφατα στην κοσμοπολίτικη Σαντορίνη, όπου εθεάθη να κάνει τις βόλτες της με τον 35χρονο μπίζνεσμαν από τη Θεσσαλονίκη Αλέξη Μαυρογένη.

Ο γοητευτικός Αλέξης ηγείται ενός ομίλου με δύο βασικούς πυλώνες: τα κλιματιστικά γνωστής εταιρίας, για τα οποία έχει την αποκλειστική αντιπροσωπία στην Ελλάδα, και μια φίρμα ειδών τεχνολογίας, που φιλοδοξεί να την καταστήσει την ανερχόμενη δύναμη στον χώρο των κινητών και των tablets.

Μάλιστα, το περιοδικό «Fortune Greece» τον έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τους 40 νέους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών που ξεχώρισαν το 2018, καθώς «η εταιρία του απασχολεί 80 άτομα και σημειώνει πωλήσεις 20.000.000 ευρώ», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο.

Η Μαρία Αλεξάνδρου, από την άλλη πλευρά, έχει κι αυτή τις επιτυχίες της στον χώρο του θεάματος. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που κατάφερε να μαγνητίσει το βλέμμα του Αλέξη Μαυρογένη. Ο ίδιος φαίνεται ότι πέρασε μούρλια μαζί της.

Αυτό φανερώνει τουλάχιστον η κοινή φωτογραφία τους, με την εκρηκτική show woman να κάθεται στα πόδια του επιχειρηματία και να βγάζουν μια ζουζουνιάρικη selfie.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε στη βίλα του Μαυρογένη στη Σαντορίνη. Ωστόσο, για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δυο τους μοιράζονται απλώς μια τρυφερή φιλία ή κάτι περισσότερο.

Να θυμίσουμε ότι η Αλεξάνδρου είχε απασχολήσει και πάλι τα media για την προσωπική της ζωή πριν από μερικούς μήνες, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον επιχειρηματία Μανώλη Κολλονέλλο, πρώην σύντροφο της παίκτριας του «Greece’s Next Top Model» Ειρήνης Στεριανού. Το ειδύλλιό τους υπήρξε φλογερό, ωστόσο δεν κράτησε πολύ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Eurovision 2026 – Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η ΕΡΤ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη»

Τη δική του αιχμηρή άποψη για τη φετινή πορεία...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.