Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Πυρά στον «Σαλιάγκα»!

❱❱ Ο θρυλικός κομφερανσιέ Γιάννης Μπουρνέλης ρίχνει δηλητηριώδη βέλη στον γνωστό παρουσιαστή με αφορμή την επιστροφή του στην τηλεόραση

Απίστευτη επίθεση του Γιάννη Μπουρνέλη στον Γιώργο Λιάγκα! Τον αποκαλεί «Σαλιάγκα» και χλευάζει μέσω facebook το γεγονός της τηλεοπτικής επιστροφής του.

Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με το θρυλικό αναψυκτήριο Ακρον, από το οποίο πέρασαν οι μεγαλύτεροι σταρ του ελληνικού τραγουδιού, απασφάλισε εναντίον του παρουσιαστή, ο οποίος θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν στον Σκάι και πρόσφατα κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής του, στο οποίο έχει μεταμορφωθεί σε Τομ Χανκς στον «Ναυαγό».

Με μια ανάρτηση-φωτιά να συνοδεύει τα δύο στοπ καρέ από το τρέιλερ, ο Γιάννης Μπουρνέλης βάζει τι βάσεις για μια νέα κόντρα στη showbiz: «Σχεδόν δύο ολόκληρες σεζόν ήμουν χωρίς τον Σαλιάγκα, ένιωθα ένα κενό από κάτω μου, μία βροντώδη κατάθλιψη, ήμουν πάντα σιωπηλός, αμίλητος βουβός, κοβόταν η αναπνοή μου χωρίς τον Σαλιάγκα, χωρίς τη φωνή του τελάλη μιας παρωχημένης εποχής. Ξαφνικά τον είδα μεταμφιεσμένο σε Ψαραντώνη… Στην αρχή τρόμαξα και άρχισα να αερίζομαι βροντωδώς από το φόβο μου. Μόλις έμαθα πως θα με ενημερώνει επί παντός επιστητού, ήρθε ο πρωκτός μου στη θέση του. Αϊντε βρε, βρόντα απηρχαιωμένε τελάλη, καλή επιτυχία και να είσαι σίγουρος πως θα σε δοξάσουμε περισσότερο από τη… φριτέζα» γράφει ο πάλαι ποτέ κομφερανσιέ.

Το ερώτημα είναι γιατί. Υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που πυροδότησε την επίθεση; «Γιατί δεν τον πάω. Δεν μου αρέσει αυτό το ύφος 10 καρδιναλίων που βγάζει και κρίνει τους πάντες και τα πάντα. Ούτε είχα επαφές ούτε έχω» λέει στην «Espresso» ο Γιάννης Μπουρνέλης, ωστόσο στη συνέχεια της συνομιλίας μας φάνηκε πως ίσως και να υπάρχει λόγος και δεν είναι άλλος από τη φάρσα που είχε κάνει στο παρελθόν ο Γιώργος Λιάγκας στον Σπύρο Μπιμπίλα μέσω ραδιοφώνου και είχε ως αποτέλεσμα ο τελευταίος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η φάρσα

Να θυμίσουμε ότι τότε ο Λιάγκας πήρε στο τηλέφωνο έναν άγνωστο φανοποιό στο Περιστέρι και του συστήθηκε ως ο ομοφυλόφιλος Σπύρος Μπιμπίλας. Η φάρσα τότε είχε προκαλέσει αρκετά σχόλια και αντιδράσεις, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ να καταφύγει στα δικαστήρια και να του εκδικαστεί αποζημίωση.

«Οταν είδα τον κ. Λιάγκα να καταφέρεται εναντίον του Σπύρου Μπιμπίλα χωρίς λόγο, εκεί τρελάθηκα. Από τότε δεν ήθελα να ακούω ούτε το όνομά του. Δεν μπορείς να κρίνεις τους πάντες. Αλλά και γιατί να με κρίνεις εσύ;» λέει φανερά εκνευρισμένος, πετώντας το γάντι στον Γιώργο Λιάγκα. Θα το σηκώσει άραγε;

f3 280

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...