Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Eφαγε «πακέτο» η Χατζηβασιλείου

❱❱ Ο Alpha έκοψε με ένα τηλεφώνημα την εκπομπή της Χατζηβασιλείου, που «χτύπαγε» 35άρια τηλεθέασης

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Άγριο» παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του Alpha να κόψει το «Πάμε πακέτο»! Αν και η εκπομπή σημείωνε σε κάθε ραντεβού της με τους τηλεθεατές 35άρια τηλεθέασης και η περσινή σεζόν ήταν μία από τις καλύτερές της, εντούτοις η νέα διοίκηση του σταθμού αποφάσισε τη διακοπή προβολής της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» από το περιβάλλον της Βίκυς Χατζηβασιλείου, που επί 14 χρόνια έδινε τον εαυτό της στο project, το κόψιμο της εκπομπής τής ανακοινώθηκε με ένα τηλεφώνημα και όχι ύστερα από συνάντηση με τους υπευθύνους του καναλιού, όπως θα έπρεπε, γεγονός που τη στενοχώρησε πολύ, και η πρώτη της αντίδραση ήταν να ξεσπάσει σε κλάματα.

Είναι απορίας άξιον πώς η νέα διοίκηση του καναλιού δεν έκανε μια τετ α τετ συνάντηση με την παρουσιάστρια καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για να συζητήσουν το μέλλον της εκπομπής της και της ανακοίνωσε το ξαφνικό φινάλε μέσω τηλεφώνου…

Της πρότειναν τηλεπαιχνίδι

Οπως μας αποκάλυψε η ίδια πηγή, αντί του «Πακέτου» στην παρουσιάστρια προτάθηκε η παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού ή μιας μεσημεριανής εκπομπής, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη και δεν θέλησε να μάθει λεπτομέρειες.

Το συμβόλαιο της Χατζηβασιλείου έληγε στο τέλος Ιουλίου και είχε μάλιστα πολύ αυστηρές οικονομικές ρήτρες.

Η απόφαση, λοιπόν, της νέας διοίκησης να της τηλεφωνήσει σχεδόν στα τέλη Αυγούστου για να της ανακοινώσει ότι η εκπομπή της (την οποία έστησε η ίδια με φοβερή δουλειά, ενώ ακόμη και ο τίτλος είναι δική της ιδέα, που είχε προτείνει στον Γιάννη Λάτσιο, αν και τυπικά ανήκει στο κανάλι) δεν θα αποτελέσει μέρος του νέου προγράμματος του σταθμού έπεσε στο κεφάλι της σαν κεραυνός εν αιθρία…

Και το χειρότερο; Οπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, την κράτησαν «όμηρο» και χάθηκε ζωτικός χρόνος για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση γύρω από τα οικονομικά, αν αυτή τελικά ήταν η αιτία διακοπής του «Πακέτου»… Στο μεταξύ, η Βίκυ έχασε και το «τρένο» για τη σεζόν, καθώς την πολιορκούσαν και άλλοι σταθμοί για την ίδια ακριβώς παραγωγή, αλλά έπρεπε ήδη να τους είχε απαντήσει.

Για την ιστορία, το «Πάμε πακέτο» ήταν η μοναδική εκπομπή που ο σταθμός άλλαζε ώρες και ημέρες προβολής και δεν έχανε το κοινό της, το οποίο την ακολουθούσε πιστά.

Μάλιστα, έδειξε τη δυναμική της όταν βρέθηκε απέναντι από το σαρωτικό πρώτο «Survivor», ένα τηλεοπτικό φαινόμενο που ανέδειξε τον Ντάνο και το οποίο «κατατρόπωνε» όποιο πρόγραμμα προβαλλόταν την ίδια ώρα.

Και το «Πακέτο» το αντιμετώπισε στα ίσα! Ενδεικτικό της δημοφιλίας της παραγωγής, που ήταν η μακροβιότερη στην ιστορία της βραδινής ζώνης, είναι ότι η είδηση της διακοπής της έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών τηλεθεατών, που μέσω τηλεφωνημάτων στο κανάλι, αλλά και των λογαριασμών τους στα social media διαμαρτύρονται έντονα.

Ανθρωποι στη μιντιακή πιάτσα αναρωτιούνται πλέον γιατί η νέα διοίκηση του Alpha θυσιάζει μια εκπομπή, που το επεισόδιό της κόστιζε 30.000 και έφερνε τα τετραπλάσια σε διαφήμιση, ενώ έδινε 80.000 ευρώ για ένα επεισόδιο του «Bake off Greece», του οποίου η τηλεθέαση είχε κολλήσει στο 12%.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μεγάλος φαν της εκπομπής ήταν ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος, όπως λέγεται, έχει στενοχωρηθεί με την εξέλιξη…

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...