Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2025

Από Βιετνάμ… Λάος ο Μουτσινάς και ξανά στην εκπομπή στις 30 Ιανουαρίου

Συνεχίζει τις μίνι διακοπές του στη νοτιοανατολική Ασία ο...

Ελάχιστα άτομα στο τρισάγιο για τον τέως βασιλιά από τους Ντε Γκρες...

Το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου τελέστηκε σε κλίμα...

Η Μαριέττα Χρουσαλά και η κόρη της Μάργκω, «νονές» των νέων πλοίων...

Τα... νέα πλοία της εταιρίας του συζύγου της βάφτισε...

Η 24χρονη βοηθός μικροβιολόγου Ελένη Μπάδα είναι η φετινή «βασίλισσα» της Πάτρας

Σάρκα και οστά παίρνει το όνειρο που είχε από...

Από τα θρανία με τη Μίντλετον στα «δίχτυα» του Επστάιν!

❱❱ Πρώην συμμαθήτρια της δούκισσας του Κέμπριτζ, η οποία κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, ανάμεσα στα θύματα του μεγιστάνα

Ακόμη και στην υψηλή κοινωνία είχε απλώσει τα πλοκάμια του ο μεγιστάνας παιδόφιλος Τζέφρι Επστάιν, αφού, όπως αποκαλύπτεται, στα θύματά του συγκαταλέγεται και η χολιγουντιανή σταρ και πρώην συμμαθήτρια της Κέιτ Μίντλετον Ανούσκα ντι Γκεοργκίου.

Η 42χρονη πρωταγωνίστρια του remake της ταινίας «Alfie», η οποία φοιτούσε στο Marlborough College την ίδια περίοδο με τη δούκισσα του Κέμπριτζ, ήταν μεταξύ των γυναικών που έδωσαν το «παρών» στην ακροαματική διαδικασία κατά την οποία οι εισαγγελείς της Νέας Υόρκης ζήτησαν από τον δικαστή να απορρίψει και επισήμως την υπόθεση εναντίον του Επστάιν μετά τον θάνατό του.

Η γνωριμία

«Οταν με σύστησαν στον Τζέφρι Επστάιν, ήμουν νέα και γεμάτη από την ελπίδα και την αφέλεια της εφηβείας. Ημουν ιδεαλίστρια και έβλεπα μόνο το καλό στους άλλους» είπε η 42χρονη ηθοποιός ενώπιον του δικαστηρίου του Μανχάταν.

«Η κακοποίηση, που διήρκεσε αρκετά χρόνια, ήταν πέρα για πέρα υποτιμητική και επηρέασε την ικανότητά μου να δημιουργώ και να διατηρώ υγιείς σχέσεις τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή» πρόσθεσε, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει πώς έγινε η γνωριμία της με τον Επστάιν ή περαιτέρω λεπτομέρειες για τη σεξουαλική κακοποίηση που υποστηρίζει ότι βίωσε στα χέρια του.

«Ημουν θύμα. Και μου πήρε πολλά, πολλά χρόνια για να σταθώ εδώ και να πω: ναι, ήμουν εγώ. Ημουν θύμα, αλλά δεν θα παραμείνω θύμα και σιωπηλή ούτε μια μέρα παραπάνω» συνέχισε, υπογραμμίζοντας ότι, αν και θεωρεί τραγικό να πεθαίνει κάποιος πριν την ώρα του, αισθάνεται ανακούφιση που ο Επστάιν δεν θα βλάψει άλλες γυναίκες και παιδιά.

Ο Επστάιν, που κάποτε διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, συνελήφθη στις 6 Ιουλίου και δήλωσε αθώος στις κατηγορίες για σωματεμπορία δεκάδων ανήλικων κοριτσιών, ορισμένα από τα οποία ήταν ακόμη και 14 ετών.

Στις 10 Αυγούστου ο 66χρονος μεγιστάνας βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του, σε ομοσπονδιακή φυλακή του Μανχάταν. Οι ιατροδικαστές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι απαγχονίστηκε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαριέττα Χρουσαλά και η κόρη της Μάργκω, «νονές» των νέων πλοίων του Πατίτσα

Τα... νέα πλοία της εταιρίας του συζύγου της βάφτισε...

Έξοδος για in love ζευγάρια

Λαμπερά ζευγάρια τράβηξαν τα φλας στο ανανεωμένο Lux Stage...

Η όμορφη κόρη του Τασούλα

Η 19χρονη Μάγδα συνόδευσε τον υπουργό Πολιτισμού στο θέατρο...