Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Μπιγιόνσε: Τιμώμενο πρόσωπο στο γκαλά του Met της Νέας Υόρκης

Η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ θα συμπροεδρεύσει του ετήσιου γκαλά του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης τον επόμενο Μάιο, στο πλευρό της ηθοποιού Νικόλ Κίντμαν και της κορυφαίας τενίστριας Βένους Ουίλιαμς, ανακοίνωσε σήμερα το ίδρυμα.

Ο «Mr Celebrity Skin» μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μάρα...

Στο καθιερωμένο φιλανθρωπικό show της Κρίστι Κρανά, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Divani Caravel», ο σχεδιαστής του fashion brand Celebrity Skin Δημήτρης Στρέπκος παρουσίασε μια συλλογή αποκλειστικά σε nude αποχρώσεις.

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Την έσωσε μια γόπα τσιγάρου!

❱❱ Μπήκε φυλακή για 38 χρόνια και αθωώθηκε παίρνοντας 3.000.000 ευρώ αποζημίωση!

Περί τα 3.000.000 ευρώ κοστολόγησαν οι αμερικανικές Αρχές την ταλαιπωρία που υπέστη μια 68χρονη γυναίκα από τη Νεβάδα, η οποία παρέμεινε άδικα στη φυλακή για 35 χρόνια για έναν φόνο που δεν έκανε.

Η Κάθι Γουντς είχε καταδικαστεί το 1980 για δύο δολοφονίες που είχαν γίνει το 1976. Η ίδια υποστήριζε εξ αρχής ότι οι Αρχές την είχαν εξαναγκάσει σε ψευδή ομολογία το 1979 όταν ήταν τρόφιμος ψυχιατρικής κλινικής, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει ποτέ το δικαστήριο για την αθωότητά της.

Αυτή αποκαλύφθηκε τελικά το 2015 χάρη σε ένα αποτσίγαρο που βρέθηκε πεταμένο στον τόπο του εγκλήματος. Υστερα από εξέταση DNA ταυτοποιήθηκε ο πραγματικός δολοφόνος και η Γουντς αφέθηκε ελεύθερη.

Σύμφωνα με επίσημες στατιστικές, η 68χρονη, η οποία ζει πλέον μαζί με συγγενείς της στην Ουάσινγκτον, είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο διάστημα άδικης φυλάκισης στην ιστορία των ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, σκοπεύει να διεκδικήσει μεγαλύτερη αποζημίωση.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της, η Γουντς θα διεκδικήσει χρηματικά ποσά από την πόλη του Ρίνο, στην οποία τελέστηκαν οι φόνοι για τους οποίους καταδικάστηκε άδικα, αλλά και από τους αστυνομικούς που την ανάγκασαν να προχωρήσει σε ψευδή ομολογία κατά τη νοσηλεία της σε ψυχιατρική πτέρυγα της Λουιζιάνα.

Η ίδια υποστηρίζει ότι η ψυχική της κατάσταση ήταν τέτοια εκείνη την περίοδο που δεν επέτρεπε να υποβληθεί σε ανάκριση.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα