Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025

Βίκυ Καγιά: Διακοπές στην Ιμπιζα

Αρετουσάριστη στην Ιμπιζα η Βίκυ Καγιά. Μπορεί η πρώην...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – «Αγγελος» πολλών κυβικών!

Ο Γιάννης Κάβουρας είναι ένα παιδί με σύνδρομο Asperger....

Το «ουφ» του Παυλόπουλου και ο βράχος της ζωής του

«Οσο ήμουν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν κοιμήθηκα κανένα βράδυ...

Ανοιξε το «σπίτι» του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με βουρκωμένα μάτια από...

15 οι νεκροί από τον ιό του Δ. Νείλου

❱❱ Άλλοι δύο ασθενείς απεβίωσαν από τον ιό του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα …

… αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών σε 15, σύμφωνα με τα στοιχεία της επιδημιολογικής έκθεσης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Συγκεκριμένα, μόνο την τελευταία εβδομάδα καταγράφηκαν 27 νέα κρούσματα και δύο νέοι θάνατοι. Ακόμα, 17 ασθενείς παραμένουν νοσηλευόμενοι με επιπλοκές της λοίμωξης του ιού του Δυτικού Νείλου, εκ των οποίων οι οκτώ σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Συνολικά, από τις αρχές του 2019 έχουν μολυνθεί από τον ιό 158 άνθρωποι. Να σημειωθεί ότι στον χάρτη με τις περιοχές που βρίσκονται στον μολυσματικό κλοιό του ιού του Δυτικού Νείλου (Πελοπόννησος, Ανατολική Μακεδονία κ.λπ.) προστέθηκε την τελευταία εβδομάδα ακόμα μία, η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Με δεδομένο το στοιχείο μελέτης του ΕΟΔΥ ότι για κάθε σοβαρό κρούσμα λοίμωξης υπάρχουν 140 περιστατικά μόλυνσης στην κοινότητα, εκτιμάται ότι ο ιός του Δυτικού Νείλου έχει μολύνει στη χώρα μας περίπου 22.000 ανθρώπους που εμφανίζουν ήπια συμπτωματολογία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κιμ Κίλιαν: Αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο – «Η τελευταία μου χημειοθεραπεία»

Η Κιμ Κίλιαν αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Με εκκεντρική τσάντα στην Επίδαυρο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και γνωστός πρωταγωνιστής πήγε στην Επίδαυρο και τράβηξε πάνω του τα φλας.

Σάσα Μπάστα και Μάνος Κατσαμπούρης πάντρεψαν τη φίλη τους Δέσποινα Γριβάκη

Αφησαν για λίγο τη Μύκονο, όπου περνούν κάθε χρόνο...

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Τέλος η εργένικη ζωή για Έλληνα ηθοποιό και περιζήτητο εργένη – Παντρεύεται!

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πορεύεται τα τελευταία έξι χρόνια στο πλευρό της όμορφης λογοθεραπεύτριας, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια.

Η Αθηνά Ωνάση στο Παρίσι – Δείτε πώς είναι η χρυσή κληρονόμος

Η Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιό της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα.
spot_img
spot_img