«Εξωγήινος» Εγκέλαδος!

❱❱ Αμερικανός πρώην πεζοναύτης συνδέει την εμφάνιση UFO με καταστροφικούς σεισμούς

Οι εξωγήινοι μπορεί να κρύβονται πίσω από τεράστιες φυσικές καταστροφές, όπως μεγάλοι σεισμοί, πιστεύει πρώην πεζοναύτης του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, ο οποίος είχε ειδίκευση στη συλλογή απόρρητου υλικού για τις μυστικές υπηρεσίες και έχει μετατραπεί σε φανατικό «κυνηγό UFO».

Ερευνώντας το φαινόμενο μαζί με μια αστροφυσικό, έναν πρώην πράκτορα της CIA, έναν δημοσιογράφο, έναν αναλυτή και έναν καταδρομέα, για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ του Discovery Channel «Contact», παρατήρησε ότι μαζικές θεάσεις UFO ακολουθούνται από μεγάλους σεισμούς.

Ο Νικ Κάρνατζ (μικρή φωτό), με στρατιωτική θητεία ως πεζοναύτης μεταξύ άλλων στο Αφγανιστάν, διατύπωσε τον ισχυρισμό στην «Daily Star». «Παρατηρούμε ότι πολλές θεάσεις UFO συνδέονται με σεισμούς, το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον» δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι μαζί με την αστροφυσικό Σάτα Κρούντας ερευνούν «πολλές θεάσεις γύρω από μια σειρά από σεισμούς, οι οποίοι ήταν σχετικά μεγάλης έντασης για τη συγκεκριμένη περιοχή». «Και ξέρω ότι και η ομάδα στη Νότια Αμερική ερευνά παρόμοια μοτίβα» τόνισε.

Μετά την ανάλυση των περιστατικών, με την αρωγή του πρώην πράκτορα της CIA Μάικ Κολ, του δημοσιογράφου Πολ Μπέμπαν και του πρώην «πρασινοσκούφη» Κάουα Μαγλάγε, η ομάδα κυνηγών UFO κατέληξε στη διαπίστωση ότι οι φυσικές καταστροφές και τα UFO συνδέονται.

Ωστόσο, όπως διευκρίνισε στη βρετανική εφημερίδα ο Καρνάτζε, δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη αν τα UFO, που ο ίδιος πιστεύει ότι πρόκειται για διαστημόπλοια εξωγήινων, προκαλούν τους σεισμούς, ή απλά γνωρίζουν εκ των προτέρων πότε θα συμβούν και συγκεντρώνονται στο σημείο για άγνωστους λόγους.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ