Δημοσιογράφος ζητεί 9.000.000 € από ιντερνετικούς κολοσσούς

❱❱ Αποζημίωση ύψους 9.000.000 ευρώ διεκδικεί Αμερικανίδα δημοσιογράφος από το facebook, το Reddit και πολλές ακόμα ιντερνετικές εταιρίες …

… επειδή φιλοξένησαν διαφημίσεις για dating apps και θεραπείες στυτικής δυσλειτουργίας με τη φωτογραφία της.

Η άνκοργουμαν του Fox 29 Κάρεν Χεπ αναφέρει στην αγωγή που κατέθεσε σε βάρος των ιντερνετικών κολοσσών ότι πληροφορήθηκε πως διάφορες ιστοσελίδες χρησιμοποιούσαν τη φωτογραφία της χωρίς την άδεια τη δική της, των συναδέλφων και των διευθυντών του καναλιού στο οποίο εργαζόταν.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία της είχε χρησιμοποιηθεί σε μια διαφήμιση που εμφανιζόταν στο facebook για μια ιστοσελίδα γνωριμιών, η οποία παρότρυνε τους χρήστες να κάνουν κλικ «για να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με single γυναίκες».

Αντίστοιχα, στο photo-sharing site Imgur, που έχει πάνω από 300.000.000 χρήστες, η ίδια φωτογραφία της εμφανιζόταν στην κατηγορία «milf» και είχε περισσότερα από 11.000 views, ενώ, όπως διαπίστωσε στην πορεία, η εικόνα της… κοσμούσε ακόμα μία πορνοσελίδα και μια διαφήμιση περί στυτικής δυσλειτουργίας.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι κάποιος πήρε την επίμαχη φωτογραφία της Χεπ και τη μετέτρεψε σε GIF, που δείχνει έναν άντρα να αυνανίζεται πίσω της!

Η ίδια εκτιμά ότι η φωτογραφία της διέρρευσε πιθανότατα από κάποια κάμερα ασφαλείας καταστήματος της Νέας Υόρκης και, εκτός από αποζημίωση, ζητά να κατέβει από όλα τα σάιτ στα οποία έχει δημοσιευτεί.

f6 64

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ