Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Παγκόσμια υπόκλιση στον αστυνομικό «Σβαρτσενέγκερ»

❱❱ Ο ειδικός φρουρός Τριαντάφυλλος Μαραγκός στέφθηκε για δεύτερη φορά πρωταθλητής κόσμου στο bodybuilding

Στιγμές θριάμβου βίωσε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα BodyBuilding στο Ναύπλιο ο ειδικός φρουρός -φύλακας της Αρχιεπισκοπής- Τριαντάφυλλος Μαραγκός, που κατάφερε να καταπλήξει τους πάντες με την εμφάνισή του και κατέκτησε ακόμη μία φορά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο «αγαθός γίγαντας», όπως τον αποκαλούν, στέφθηκε δεύτερη φορά νικητής στην κατηγορία του, όπως και πριν από 14 χρόνια, όταν είχε ανεβεί στο πρώτο σκαλί του βάθρου στη Γερμανία.

Ο 46χρονος Τριαντάφυλλος Μαραγκός υπηρετεί εδώ και χρόνια στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως με καθήκοντα φρουρού στο μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στην πρώτη του συνέντευξη στην «Espresso» είχε μιλήσει για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, ο οποίος είχε προλάβει πολλές φορές να τον δει νικητή: «Ο μακαριστός Χριστόδουλος πρόλαβε τις συμμετοχές μου στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2000 και του 2002, καθώς και το Παγκόσμιο στη Γερμανία το 2005. Θυμάμαι, λοιπόν, ότι κάθε φορά που με έβλεπε να έχω αδυνατίσει μου έκανε την ίδια ερώτηση χαμογελαστός: “Πάλι δίαιτα κάνεις, Τριαντάφυλλε; Πάλι για αγώνες ετοιμάζεσαι;”».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής συμμετέχει από το 1998 σε αγώνες και έχει λάβει μέρος στα μεγαλύτερα events του bodybuilding σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις και τίτλους, όπως αυτός του Mr Universe.

«Την επόμενη εβδομάδα φεύγω με τον προπονητή μου για την Ισπανία, όπου με περιμένει ένα δύσκολο event, από τα δυσκολότερα στον κόσμο. Μάλιστα, κάποιες απονομές μεταλλίων θα κάνει ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ» δήλωσε στο astinomiko.gr για την επιτυχία του στο Ναύπλιο.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα