Barman o «Mr AΝΤ1 news»

❱❱ «Παρκαδόρος» ο Παπαδάκης και dj ο Αρναούτογλου στην παρουσίαση του νέου προγράμματοςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Φαίη Σκορδά έγιναν bar tenders για τις ανάγκες της παρουσίασης του ΑΝΤ1, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού και η οικοδέσποινα του «Πρωινού» ξάφνιασαν τα πλήθη σερβίροντας ποτά πίσω από την μπάρα. Μάλιστα, όταν η «Espresso» ζήτησε από τον Νίκο Χατζηνικολάου ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, εκείνος προσφέρθηκε να μας βάλει και παγάκια, γιατί, όπως μας είπε, ήταν ζεστό και δεν θα μας ικανοποιούσε στη γεύση.

Φυσικά ήπιαμε και οι δυο «στην υγειά του» κι εκείνος μας αποκάλυψε ότι η νέα σεζόν θα είναι σημαντική για εκείνον, καθώς θα παρουσιάσει ξανά την εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω». Κι ενώ μαθαίναμε την παραπάνω πληροφορία, είδαμε τον πρόεδρο του ομίλου ΑΝΤ1 Θοδωρή Κυριακού να σερβίρεται από την απαστράπτουσα και πανέμορφη Φαίη Σκορδά.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί οι δύο που είχαν ιδιαίτερο ρόλο στην ευφάνταστη παρουσίαση, την οποία οργάνωσε με περίσσιο κέφι η νέα διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού Αννα Βλαβιανού. Κανείς δεν της αρνήθηκε να συμμετάσχει στο πρωτότυπο concept, κάνοντας έτσι πράξη το μότο του καναλιού «Είμαστε ένα».

Έτσι, λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαριάννα Τουμασάτου και η Κατερίνα Γερονικολού εκτέλεσαν χρέη ταξιθετριών, ο Γιώργος Αρναούτογλου έπαιξε μουσική ως dj, με τον Βαγγέλη Περρή να τον περιτριγυρίζει -μάλλον κάτι επαγγελματικό ψήνεται μεταξύ τους- και τη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου να τον επικροτεί, ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης έδιναν οδηγίες για το πάρκινγκ ως φοβεροί παρκαδόροι, ενώ η Λίτσα Πατέρα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Ζέτα Δούκα, η Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και άλλοι αστέρες του καναλιού πήραν δίσκους και σέρβιραν καναπεδάκια και ποτά.

Κριτική επιτροπή

Στην παρουσίαση είδαμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά χωρίς τη σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια και τη συνάδελφό του στην κριτική επιτροπή του «Final Four» Ελένη Φουρέιρα.

Τέλος, ευρηματικός ήταν ο τρόπος με τον οποίο αποκάλυψε ο Σάββας Πούμπουρας το φύλο του μωρού που περιμένει η γυναίκα του Αρετή. Κρατώντας μια «fake» επιταγή, εμπνευσμένη από το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος», πόζαρε χαμογελαστός, αποκαλύπτοντας: «Ερχεται κόρη… Θα τα πληρώσω όλα… Αξία; Ανεκτίμητη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.