Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ο Θοδωρής Δρακάκης έγινε παππούς

❱❱ Η κόρη του γνωστού δημοσιογράφου Θοδωρή Δρακάκη, Αντρια, έφερε στον κόσμο πριν από λίγες μέρες το πρώτο της παιδάκι…… ένα υγιέστατο αγοράκι, και ο παρουσιαστής ειδήσεων… πετάει από τη χαρά του.

Για την ιστορία, η 27χρονη Αντρια είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της Αρη Μελισσουργό πριν από δύο χρόνια, στις 30 Ιουνίου του 2017, σε κτήμα στο Κορωπί, και τώρα η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους.

Η ίδια, γεμάτη χαρά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία το χεράκι του νεογέννητου της κρατάει το δάχτυλό της (μικρή φωτό) και έγραψε στη λεζάντα: «Θαύμα μας, καλώς ήρθες στη ζωή μας. Χρόνια πολλά και μοναδικά σαν κι εσένα, αγάπη μου».

Και ο περήφανος μπαμπάς Αρης, όμως, ανέβασε μια φωτογραφία με το χέρι του γιου του στο δικό του Ιnstagram. Από τις ευχάριστες δημοσιεύσεις δεν θα μπορούσε να απέχει, φυσικά, ο διάσημος παππούς, ο οποίος επέλεξε το facebook για να ανακοινώσει το ευτυχές γεγονός.

«Ναι, είναι αγόρι» έγραψε σε μπλε πλαίσιο, ποστάροντας και μία φωτογραφία με τα μπλε μπαλόνια από το δωμάτιο του μαιευτηρίου. Να τους ζήσει!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα