Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Υγεία και μάθηση: Πώς ο ύπνος, η διατροφή και η άσκηση ενισχύουν...

Η σχέση μεταξύ υγείας και μάθησης είναι αλληλένδετη. Ο...

Μια βραδιά στο Booking Hill House

Μπαίνοντας στο παλιό νεοκλασικό με την αυλή, στην καρδιά...

Πέθανε η Μπριζίτ Μπαρντό

Έφυγε από τη ζωή η Μπριζίτ Μπαρντό σε ηλικία...

Το ‘ριξε στο διάβασμα η Μακρυπούλια

❱❱ Στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο η ΜακρυπούλιαΠριν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά το ’ριξε στο διάβασμα! 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Ζέτα Μακρυπούλια στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο να ενημερώνεται για τις νέες εκδόσεις παρέα με τους κολλητούς της Θανάση Αλευρά και Γιώργο Δάσκαλο.

Ντυμένη καλοκαιρινά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά πάντα εντυπωσιακά όμορφη, η παρουσιάστρια έκανε τις αγορές της κι έφυγε από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πολλές σακούλες στα χέρια.

Η παρέα των τριών φαίνεται πως απόλαυσε τη βόλτα (αν κρίνουμε από τα χαμόγελά τους στον φακό) ανάμεσα στα περίπτερα που είχαν στηθεί στον χώρο του Ζαππείου για 48η χρονιά, καθώς φέτος είχε ένα έξτρα ενδιαφέρον για εκείνους.

Η έκθεση, που ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες μέρες, ήταν αφιερωμένη στη λογοτεχνία που εμπνέει και πρωταγωνιστεί στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στη μουσική σκηνή, τομείς που ενδιαφέρουν τόσο τη Μακρυπούλια όσο και τον Αλευρά, αλλά -γιατί όχι;- και τον δημοσιογράφο Γιώργο Δάσκαλο.

Σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) και το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν», το φετινό φεστιβάλ περιελάμβανε πλούσιες διαδραστικές συζητήσεις και ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια και θεατρικά δρώμενα.

Στο μεταξύ, η Ζέτα έχει αρχίσει τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του «Rouk Zouk», που παρουσιάζει καθημερινά από τον ΑΝΤ1, ενώ βρίσκεται και σε πρόβες για την παρουσίαση του «Final 4» που έρχεται στο ίδιο κανάλι και όπου θα συναντηθεί τηλεοπτικά με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος θα είναι κριτής.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Τα Χριστούγεννα των «επωνύμων» της ελληνικής σόουμπιζ

Σε  εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα και η...

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο με την απώλεια του Αντώνη...

Τρελά ερωτευμένο μετά από 8 χρόνια γάμου ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Είναι μαζί πολλά χρόνια αλλά παντρεμένοι 8 χρόνια και πρόσφατα είχαν επέτειο γάμου

Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος

Ο Στηβ Ντούζος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στον γνωστό ηθοποιό;
spot_img








Μποζουκια Αθηνα