Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Η αρκούδα «φιλούσε» υπέροχα

❱❱ Το άγριο θηλαστικό επιτέθηκε σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου, με την οποία είχε ιδιαίτερη σχέσηΜία από τις αρκούδες που έκαναν διάσημη υπάλληλο ρωσικού ζωολογικού κήπου, καθώς της έδινε φιλιά στο στόμα, έγινε η αιτία να χάσει η γυναίκα το πόδι της. Το άγριο ζώο τής επιτέθηκε δαγκώνοντας με τόση μανία το πόδι της, που για να της σώσουν τη ζωή οι γιατροί αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν.

Βίντεο που έδειχνε τη Βέρα Μπλισχ να φιλάει στη γλώσσα τις αρκούδες του δημοτικού ζωολογικού κήπου του Ουσουρίσκ είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου το 2015, προκαλώντας το ενδιαφέρον διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Σε δηλώσεις της η Μπλισχ είχε σπεύσει να προειδοποιήσει ότι αυτό που έκανε ήταν πολύ επικίνδυνο, διότι «οι αρκούδες είναι τα πιο επικίνδυνα αρπακτικά της Γης».

Τα λόγια της αποδείχτηκαν προφητικά, καθώς, την ώρα που εκπαίδευε έναν καινούργιο υπάλληλο του ζωολογικού κήπου, μία από τις αρκούδες την άρπαξε με τα νύχια της.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη «Siberian Times», το άγριο ζώο βύθισε τα δόντια του στο πόδι της, δαγκώνοντάς το επανειλημμένως.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα