Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική»

Ελευθερία θα λέγεται η κόρη! Μία από τις πιο...

H Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους συνεργάτες της ότι απάντησε αρνητικά στην πρόταση...

Ένα Μegaλο όχι είπε η Ελένη Μενεγάκη στα στελέχη...

Να ξεσπιτωθούν για να αποφύγουν νέα καταστροφή προτιμούν 115 οικογένειες από τον...

Να ξεσπιτωθούν από το χωριό τους προκειμένου να αποφύγουν...

Παρά τις πανάκριβες τιμές, το ίντερνετ στην Ελλάδα είναι πιο αργό και...

Ενώ χρυσοπληρώνουμε κάθε μήνα τις εταιρίες παροχής πρόσβασης στο...

Τζένη Χειλουδάκη: «Καραγκιόζη Λιάγκα»!

❱❱ Πυρ Χειλουδάκη σε Γιώργο ΛιάγκαΗ Τζένη Χειλουδάκη πήρε ανάποδες με τον Γιώργο Λιάγκα. Τα προσβλητικά σχόλια του παρουσιαστή για το plus size μοντέλο του «GNTM 2» Κατερίνα Πεφτίτση προκάλεσαν την οργή της 50χρονης πλέον τρανσέξουαλ, η οποία τον χαρακτήρισε «Καραγκιόζη» και «τηλεπαιχνιδοκαρνάβαλο που έχει φάει τα ψωμιά του», αφήνοντας υπονοούμενα για τη ζωή του στο παρελθόν.

Ο παρουσιαστής μπήκε στη δίνη του κυκλώνα ύστερα από ένα fat-shaming παραλήρημα στην εκπομπή του για την 26χρονη παίκτρια του ριάλιτι μόδας.

«Να ξεκινήσουμε από την κοπέλα αυτή, την Πεφτίτση. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά -δεν ξέρω πώς να το πω-, δεν λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε, να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαρη, να βγαίνει, να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace» είπε με νόημα και συνέχισε: «Οφείλω εγώ να τη δω γυμνή στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά; Δεν θέλω να τη δω, γατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size, πολύ ωραία καραμέλα» είπε.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν σάλο στο διαδίκτυο. Διάσημοι και απλοί χρήστες τον κατήγγειλαν για ρατσισμό, ανάμεσά τους και η

: «Αυτός είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, έχει δημόσιο λόγο, γιατί για άλλη μια φορά ικέτευσε να τον πάρουν σε ένα καναλάκι και τον πήραν να βγάζει το ψωμάκι του. Προσωπικά θεωρώ ότι όχι μόνο έχει φάει εδώ και χρόνια τα ψωμιά του, αλλά επίσης -προσωπική άποψη- ποτέ δεν υπήρξε καλός δημοσιογράφος και παρουσιαστής και τηλεπαιχνιδοκαρνάβαλος» σχολίασε, υποστηρίζοντας πως όλα γίνονται για λόγους τηλεθέασης.

katerina 3

«Το έχει ξανακάνει»

«Μέσα από την εκπομπούλα του, λοιπόν, που χτυπά μονοψήφια νούμερα, ως “νούμερο”, κατέκρινε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά από το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, όπως είπε, επειδή πήγε σε ένα παιχνίδι μόδας. (…) Μίλησε για όλα αυτά που θα έκαναν ένα νέο παιδί με όνειρα να πάει να φουντάρει από τον γκρεμό. Το έχει ξανακάνει με χοντρούς, με γκέι, με τρανς, με λεσβίες, με παραπληγικούς, με γερασμένους ανθρώπους, με φρικς κατά την αποψάρα του» έγραψε η Χειλουδάκη και κράτησε το πιο «σκληρό» σχόλιό της για το τέλος:

«Να εύχεται το παιδί του ή το παιδί του παιδιού του να μη βγει ποτέ τόφαλος, π@@@α ή τζιβιτζιλού. Πολύ φοβάμαι ότι όταν έρθει τρέχοντας με κλάματα το σπλάχνο του ή το εγγόνι του, όταν φάει το μπούλινγκ, επειδή έχει αυτή τη μαυρίλα στην καρδιά του, δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί και θα το πετάξει ο ίδιος στον Καιάδα να ξεμπερδεύει» σχολίασε η Τζένη, η οποία έκανε… φινάλε φαρμακερά: «Θα μπορούσα να αρχίσω τα χειλουδακίστικα και να αναφέρω τις ξεφτίλες της πρώην γυναίκας του στα πόδια του Αγαμέμνονα και άλλες ιστορίες δικές του από τα παλιά. (…) Καραγκιόζη, ε Καραγκιόζη».

tzenara 4

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...