«Μαχαιριές» μεταξύ Ρήγα και εταιρίας παραγωγής για το κόψιμο του «Room service πλιζ» από τον Σκάι

Τύμπανα… πολέμου! Με μια επιστολή-καταπέλτη ο Αλέξανδρος Ρήγας επέρριψε ευθύνες στην εταιρία παραγωγής Noire Productions για το γεγονός ότι το σίριαλ «Room service πλιζ» δεν βγήκε ποτέ στον αέρα του Σκάι. Με τη σειρά της, η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας τον σεναριογράφο ότι λέει… παραμύθια!

«Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να αρχίσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου. Σε αυτό συμφωνούμε ο Σκάι, η εταιρία παραγωγής και εγώ. Νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν αρχίζουν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις μας στην εταιρία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν “δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι”» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην επιστολή, με τη συνέχεια να κρύβει εκπλήξεις. «Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου… Λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και απαντούν “Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό”. Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου… Έρχεται Αύγουστος… Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά 9… Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον Σκάι. Μετά τις συνεχείς αναβολές πάω στο γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη, όπου και οι ηθοποιοί της σειράς μού ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμα και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα οκτώ σκηνικά. Στις 4 Οκτώβρη μού εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Σκάι μού ανακοινώνει τη μη μετάδοση της σειράς» καταλήγει.

Έως τώρα οι πληροφορίες ήθελαν τον σεναριογράφο να μην είχε παραδώσει επεισόδια κι αυτός να ήταν ο λόγος που το κανάλι αναγκάστηκε να «κόψει» τη σειρά, κάτι που διαψεύδει εκείνος. Δεν έχει, όμως, την ίδια γνώμη και η Noire Productions, καθώς σε ανακοίνωσή της απαντά ως εξής: «Λυπούμαστε που ο κύριος Ρήγας, αντιλαμβανόμενος τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται, καταφεύγει για ακόμα μια φορά σε αυτό που πολύ καλά γνωρίζει: τη μυθοπλασία. Δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω, καθώς ήδη έχουμε δρομολογήσει τις νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αληθείας και της ζημίας που έχουμε υποστεί ή θα υποστούμε και στο μέλλον εξαιτίας του».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ