Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

Συντετριμμένη η Έλενα Ακρίτα στην κηδεία της μητέρας της

Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα είπαν συγγενείς και...

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων...

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Τέλος η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Η αιτία όλης αυτής της παραφιλολογίας για το τέλος της εκπομπής είναι κυρίως τα χαμηλά, μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης αλλά και η ανύπαρκτη χημεία μεταξύ των συνεργατών της.

Γκρίζα σύννεφα για Ζέτα Μακρυπούλια και ΑΝΤ1

Πολλαπλά μηνύματα έχει στείλει στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια τα  τελευταία 24ωρα με φόντο την αλλαγή ώρας στο «Rouk Zouk».

Πού χάθηκε ο Τάσος Ρούσσος

Ο Τάσος (Αναστάσιος) Ρούσσος, ο πρώτος στιλίστας που έπιασε «στασίδι» σε ψυχαγωγικές εκπομπές, ο κεφάτος, έμπειρος και χιουμορίστας δημιουργός, δεν μένει πια εδώ!

Από τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο πρώην συνεργάτης της Μαριέττας Χρουσαλά στην εκπομπή «Η Ελλάδα παίζει» και κατόπιν πανελίστας της Χριστίνας Λαμπίρη στο Star ακολούθησε το όνειρό του για σπουδές και καριέρα στον χώρο της μόδας, στο εξωτερικό, όπου σήμερα διαπρέπει δίπλα σε παγκοσμίου φήμης designers, όπως η Βικτόρια Μπέκαμ, αλλά και σε νέους σχεδιαστές, ενώ κάνει και συνεργασίες με top models!

Γέννημα θρέμμα Χαλκιδαίος, το αγαπημένο παιδί της showbiz ήρθε στην Αθήνα για σπουδές, αλλά γρήγορα εισέβαλε στον χώρο του θεάματος. Το έμφυτο ταλέντο, το χιούμορ, η εξυπνάδα, οι απίθανες ατάκες του κέρδισαν αμέσως τους ανθρώπους της μόδας.

Ο πρώτος που τον ξεχώρισε ήταν ο Βασίλειος Κωστέτσος. Μάλιστα, ο διάσημος μόδιστρος παραμένει μέχρι σήμερα ο μέντορας αλλά και ο καλύτερος φίλος του Τάσου Ρούσσου!

Η τηλεόραση και τα χρόνια της διασημότητας, τότε που σχολίαζε σε δική του στήλη τις «fashion police» επιλογές των celebrities και τον έκαναν αγαπητό σε μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων τηλεθεατών, σήμερα ανήκουν στο παρελθόν. Τα όνειρά του άλλαξαν και η επιθυμία του να προχωρήσει στον χώρο της μόδας κέρδισε την αλλοτινή αγάπη του για τη μικρή οθόνη. «Δεν μου λείπει. Αντιθέτως, έχω μια ευχάριστη ανάμνηση και δεν κρύβω ότι είχα και κάποιες προτάσεις ξανά και τις συζήτησα. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, όλα ήταν ένα μέρος του παιχνιδιού που είχα επιλέξει να παίζω» έχει δηλώσει ο δημιουργός.

«Το όνειρό του»

Παρότι ζει και εργάζεται στο εξωτερικό από το 2011, κράτησε επαφές με όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκε μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όπως η Μαριέττα Χρουσαλά, η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Θέλω να πω ότι όλοι με επιβράβευσαν για την απόφασή μου να φύγω από την Ελλάδα και να κυνηγήσω το όνειρό μου, ενώ υπήρξαν και φίλοι που δεν με πήραν ποτέ ξανά τηλέφωνο μόλις χάθηκα από την τηλεόραση. Δεν με στενοχωρεί καθόλου διότι είναι σαν ένα παιχνίδι δημοσίων σχέσεων» έχει πει με αυτοπεποίθηση.

Ο Τάσος Ρούσσος μετακόμισε αρχικά στη Μέκκα της Μόδας, το Μιλάνο, προτού γίνει κάτοικος Λονδίνου τα τελευταία δύο χρόνια. Φοίτησε στη διάσημη σχολή Istituto Marangoni, τη λεγόμενη και «Οξφόρδη του design», από όπου αποφοίτησε φέτος με υψηλή βαθμολογία και μια θέση εργασίας στη βιομηχανία μόδας. Κάνοντας καινούργια επαγγελματικά σχέδια και κυνηγώντας μια θέση στον χώρο της υψηλής ραπτικής, νοσταλγεί πότε πότε την Ελλάδα, την οικογένεια και τους φίλους του.

Ωραίες στιγμές

«Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ σε μία άλλη χώρα. Αν δεν ρισκάρεις, θα μείνεις στάσιμος. Αποφάσισα να ακολουθήσω το όνειρό μου. Δεν είμαι απογοητευμένος από την Ελλάδα. Ισα ίσα οι περισσότεροι φίλοι μου είναι εδώ. Συνειδητοποίησα το διάστημα που έφυγα πόσο πολύ μου λείπουν και τι ωραίες στιγμές έχουμε περάσει και περνάμε όταν βρίσκομαι στη χώρα μου» ανέφερε ο ίδιος πριν από λίγα χρόνια σε συνέντευξή του στην «Espresso».

Οι νέες συνεργασίες του είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και πραγματικά νιώθει τυχερός γιατί ούτε στο όνειρό του δεν τις είχε φανταστεί. «Συνεργάστηκα με την εταιρία της Βικτόρια Μπέκαμ στον σχεδιασμό της σειράς ρούχων της. Επίσης, δούλεψα με ιταλική εταιρία πάνω στον σχεδιασμό αξεσουάρ, όπως τσάντες και παπούτσια. Μάλιστα, ένα από τα σχέδια παπουτσιών που έκανα έχει μπει στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Είναι το μοντέλο που το τακούνι βγαίνει και γίνεται κραγιόν» αποκάλυψε ο ταλαντούχος σχεδιαστής.

Πριν από μερικούς μήνες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών επί το έργον μπροστά σε ραπτομηχανές, πατρόν και υφάσματα.

Σε όλες όμως έδειχνε πως είχε χάσει αρκετά κιλά και οι followers του σχολίαζαν πόσο πολύ αδύνατος ήταν. Κάποιοι ανησύχησαν για την υγεία του, ωστόσο ο ίδιος έλυσε το μυστήριο για τη very slim εμφάνισή του. «Ήθελα να χάσω κάποια κιλά και ακολούθησα έναν συγκεκριμένο τρόπο διατροφής. Με βάση το νέο ξεκίνημά μου σε μια άλλη χώρα και το άγχος του καινούργιου, ξέφυγα λίγο από το επιτρεπτό όριο χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος κίνδυνος, όπως πολλοί φίλοι μου φοβήθηκαν. Είμαι πιο καλά από ποτέ, και σωματικά και ψυχικά» αποκάλυψε.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Ο πιτσιρίκος που έγινε δεξί χέρι του Καρρά!

Ο Γιάννης Γκιούρας έχει ενορχηστρώσει εκατοντάδες τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδάμε μέχρι σήμερα.
spot_img









Μποζουκια Αθηνα