Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πού χάθηκε ο Τάσος Ρούσσος

Ο Τάσος (Αναστάσιος) Ρούσσος, ο πρώτος στιλίστας που έπιασε «στασίδι» σε ψυχαγωγικές εκπομπές, ο κεφάτος, έμπειρος και χιουμορίστας δημιουργός, δεν μένει πια εδώ!

Από τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο πρώην συνεργάτης της Μαριέττας Χρουσαλά στην εκπομπή «Η Ελλάδα παίζει» και κατόπιν πανελίστας της Χριστίνας Λαμπίρη στο Star ακολούθησε το όνειρό του για σπουδές και καριέρα στον χώρο της μόδας, στο εξωτερικό, όπου σήμερα διαπρέπει δίπλα σε παγκοσμίου φήμης designers, όπως η Βικτόρια Μπέκαμ, αλλά και σε νέους σχεδιαστές, ενώ κάνει και συνεργασίες με top models!

Γέννημα θρέμμα Χαλκιδαίος, το αγαπημένο παιδί της showbiz ήρθε στην Αθήνα για σπουδές, αλλά γρήγορα εισέβαλε στον χώρο του θεάματος. Το έμφυτο ταλέντο, το χιούμορ, η εξυπνάδα, οι απίθανες ατάκες του κέρδισαν αμέσως τους ανθρώπους της μόδας.

Ο πρώτος που τον ξεχώρισε ήταν ο Βασίλειος Κωστέτσος. Μάλιστα, ο διάσημος μόδιστρος παραμένει μέχρι σήμερα ο μέντορας αλλά και ο καλύτερος φίλος του Τάσου Ρούσσου!

Η τηλεόραση και τα χρόνια της διασημότητας, τότε που σχολίαζε σε δική του στήλη τις «fashion police» επιλογές των celebrities και τον έκαναν αγαπητό σε μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων τηλεθεατών, σήμερα ανήκουν στο παρελθόν. Τα όνειρά του άλλαξαν και η επιθυμία του να προχωρήσει στον χώρο της μόδας κέρδισε την αλλοτινή αγάπη του για τη μικρή οθόνη. «Δεν μου λείπει. Αντιθέτως, έχω μια ευχάριστη ανάμνηση και δεν κρύβω ότι είχα και κάποιες προτάσεις ξανά και τις συζήτησα. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, όλα ήταν ένα μέρος του παιχνιδιού που είχα επιλέξει να παίζω» έχει δηλώσει ο δημιουργός.

«Το όνειρό του»

Παρότι ζει και εργάζεται στο εξωτερικό από το 2011, κράτησε επαφές με όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκε μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όπως η Μαριέττα Χρουσαλά, η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Θέλω να πω ότι όλοι με επιβράβευσαν για την απόφασή μου να φύγω από την Ελλάδα και να κυνηγήσω το όνειρό μου, ενώ υπήρξαν και φίλοι που δεν με πήραν ποτέ ξανά τηλέφωνο μόλις χάθηκα από την τηλεόραση. Δεν με στενοχωρεί καθόλου διότι είναι σαν ένα παιχνίδι δημοσίων σχέσεων» έχει πει με αυτοπεποίθηση.

Ο Τάσος Ρούσσος μετακόμισε αρχικά στη Μέκκα της Μόδας, το Μιλάνο, προτού γίνει κάτοικος Λονδίνου τα τελευταία δύο χρόνια. Φοίτησε στη διάσημη σχολή Istituto Marangoni, τη λεγόμενη και «Οξφόρδη του design», από όπου αποφοίτησε φέτος με υψηλή βαθμολογία και μια θέση εργασίας στη βιομηχανία μόδας. Κάνοντας καινούργια επαγγελματικά σχέδια και κυνηγώντας μια θέση στον χώρο της υψηλής ραπτικής, νοσταλγεί πότε πότε την Ελλάδα, την οικογένεια και τους φίλους του.

Ωραίες στιγμές

«Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ σε μία άλλη χώρα. Αν δεν ρισκάρεις, θα μείνεις στάσιμος. Αποφάσισα να ακολουθήσω το όνειρό μου. Δεν είμαι απογοητευμένος από την Ελλάδα. Ισα ίσα οι περισσότεροι φίλοι μου είναι εδώ. Συνειδητοποίησα το διάστημα που έφυγα πόσο πολύ μου λείπουν και τι ωραίες στιγμές έχουμε περάσει και περνάμε όταν βρίσκομαι στη χώρα μου» ανέφερε ο ίδιος πριν από λίγα χρόνια σε συνέντευξή του στην «Espresso».

Οι νέες συνεργασίες του είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και πραγματικά νιώθει τυχερός γιατί ούτε στο όνειρό του δεν τις είχε φανταστεί. «Συνεργάστηκα με την εταιρία της Βικτόρια Μπέκαμ στον σχεδιασμό της σειράς ρούχων της. Επίσης, δούλεψα με ιταλική εταιρία πάνω στον σχεδιασμό αξεσουάρ, όπως τσάντες και παπούτσια. Μάλιστα, ένα από τα σχέδια παπουτσιών που έκανα έχει μπει στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Είναι το μοντέλο που το τακούνι βγαίνει και γίνεται κραγιόν» αποκάλυψε ο ταλαντούχος σχεδιαστής.

Πριν από μερικούς μήνες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών επί το έργον μπροστά σε ραπτομηχανές, πατρόν και υφάσματα.

Σε όλες όμως έδειχνε πως είχε χάσει αρκετά κιλά και οι followers του σχολίαζαν πόσο πολύ αδύνατος ήταν. Κάποιοι ανησύχησαν για την υγεία του, ωστόσο ο ίδιος έλυσε το μυστήριο για τη very slim εμφάνισή του. «Ήθελα να χάσω κάποια κιλά και ακολούθησα έναν συγκεκριμένο τρόπο διατροφής. Με βάση το νέο ξεκίνημά μου σε μια άλλη χώρα και το άγχος του καινούργιου, ξέφυγα λίγο από το επιτρεπτό όριο χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος κίνδυνος, όπως πολλοί φίλοι μου φοβήθηκαν. Είμαι πιο καλά από ποτέ, και σωματικά και ψυχικά» αποκάλυψε.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...