Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

Συντετριμμένη η Έλενα Ακρίτα στην κηδεία της μητέρας της

Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα είπαν συγγενείς και...

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων...

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Τέλος η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Η αιτία όλης αυτής της παραφιλολογίας για το τέλος της εκπομπής είναι κυρίως τα χαμηλά, μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης αλλά και η ανύπαρκτη χημεία μεταξύ των συνεργατών της.

Γκρίζα σύννεφα για Ζέτα Μακρυπούλια και ΑΝΤ1

Πολλαπλά μηνύματα έχει στείλει στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια τα  τελευταία 24ωρα με φόντο την αλλαγή ώρας στο «Rouk Zouk».

Θρηνεί για τον πατέρα της η Μαραγκουδάκη

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα. Ο εκλιπών Σταύρος Μαραγκουδάκης ήταν γιατρός με ειδίκευση στην ογκολογία και σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία χρόνια έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ενώ ο θάνατος τον βρήκε να κοιμάται.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις τον περασμένο μήνα, στις 14 Σεπτεμβρίου, η Άλκηστις είχε ανεβάσει στο facebook μια φωτογραφία στην οποία ο πατέρας της κρατάει μια τούρτα γενεθλίων με ένα αναμμένο κεράκι κι εκείνη ποζάρει δίπλα του χαμογελαστή: «Να τα χιλιάσεις, μπαμπά, γιατί τα 100 είναι μία ανάσα πια» είχε γράψει στη λεζάντα. Τελικά, η ευχή της δυστυχώς δεν έπιασε και η ανάσα που τον χώριζε από τα 100 δεν πάρθηκε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Ο πιτσιρίκος που έγινε δεξί χέρι του Καρρά!

Ο Γιάννης Γκιούρας έχει ενορχηστρώσει εκατοντάδες τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδάμε μέχρι σήμερα.
spot_img









Μποζουκια Αθηνα