Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – To κάμπινγκ για παιδιά ΑμεΑ δεν...

Μια ξεχωριστή δυνατότητα συμπερίληψης και συμβίωσης των τυπικών παιδιών...

Η απάντηση της Χατζίδου για την πεθερά «babysitter»!

Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου, βάζοντας στη θέση τους ορισμένους...

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Πρεμιέρα με «Δούκα» και «Θεοπούλα»

Στρατιά από celebrities στην επίσημη πρεμιέρα του πρώτου θεατρικού έργου του Γιώργου Καπουτζίδη. Η κωμωδία «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!», με πρωταγωνίστρια την Κατιάνα Μπαλανίκα, κέρδισε το θερμότερο χειροκρότημα του συνόλου των θεατών στο κατάμεστο θέατρο Ήβη το βράδυ της Δευτέρας.

Μεταξύ αυτών και αρκετοί ηθοποιοί που πέρασαν από τα θρυλικά σίριαλ του αγαπημένου δημιουργού. Η Ελένη Ράντου από τις «Σαββατογεννημένες», η Σμαράγδα Καρύδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, ο Παύλος Ορκόπουλος και η Έφη Παπαθεοδώρου από το «Παρά πέντε», η Μαριέλλα Σαββίδου και η Ευαγγελία Συριοπούλου από την «Εθνική Ελλάδος».

Εκεί ήταν και η Δέσποινα Βανδή, με την οποία ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε συνεργαστεί πριν από χρόνια στην παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision, τα ερωτευμένα ζευγάρια Χριστίνα Στεφανίδη και Γιώργος Λέντζας, Μαρία Καλάβρια και Δημήτρης Αλεξάνδρου, Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας, Σοφία Μαριόλα και Στράτος Τζώρτζογλου, Χριστίνα Πολίτη και Κώστας Σπυρόπουλος.

Το «ζεύγος Σεβαστού»

Τα φλας τράβηξε βέβαια και το «ζεύγος Σεβαστού» από το τηλεοπτικό hit του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», Λεωνίδας Κακούρης και Κατερίνα Διδασκάλου, οι οποίοι απόλαυσαν επί σκηνής τον τηλεοπτικό γιο τους Κωνσταντή, κατά κόσμον Γιάννη Κουκουράκη, που κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη. Το «παρών» έδωσαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Αποστολία Ζώη, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Κωνσταντίνος Μάνος, η Ελένη Σκουλά, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αλλά και ο πρώην «Survivor» Γιώργος Αγγελόπουλος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Τρυφερό «κλικ» από το μαιευτήριο για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει τον τελευταίο καιρό η...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...