«Σχολείο» του Σατανά στο Τενεσί

Σατανιστικό «κατηχητικό» στο Τενεσί ανακοίνωσε τα σχέδιά του να διδάξει τον σατανισμό σε μαθητές που δηλώνουν ότι δεν θέλουν να παρακολουθούν μαθήματα Βίβλου.

Οι τοπικοί άρχοντες της επαρχίας Νοξ δήλωσαν πως εξετάζουν ένα πρόγραμμα που θα επιτρέπει στους μαθητές να μην παρίστανται στο χρηματοδοτούμενο από την Εκκλησία μάθημα της Βίβλου.

Με το άκουσμα της είδησης ομάδα σατανιστών έσπευσε να προτείνει την… απασχόληση των μαθητών αυτήν την ώρα ιδρύοντας το Κατηχητικό για Παιδιά του Νόξβιλ, επειδή, όπως εξήγησαν, πιστεύουν πως τα δημόσια σχολεία δεν πρέπει να προάγουν τη θρησκεία και, αν το κάνουν, τότε θα πρέπει να υπάρχει χώρος για όλες τις θρησκείες.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του εκπρόσωπος της ομάδας των σατανιστών αναφέρει ότι η οργάνωσή τους είναι νόμιμη και ότι, αρχικά, πέντε με 10 παιδιά αναμένεται να πάρουν μέρος στη δική τους κατήχηση, αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδιαφέρον να υπάρξει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι τελικές αποφάσεις για το τι θα γίνεται κατά την ώρα διδασκαλίας της Βίβλου στο σχολείο αναμένεται να ληφθούν τον Δεκέμβριο.

Οι Αρχές διαβεβαιώνουν ότι στην περίπτωση που δίνεται ελευθέρας στη συγκεκριμένη ώρα στους μαθητές να μην παρακολουθούν το μάθημα θα υπάρξει πρόβλεψη για επιτήρησή τους, οπότε δεν θα εκτίθενται σε κινδύνους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»