Χώρισε το διασημότερο ζευγάρι των γερμανικών μέσων ενημέρωσης

Διαζύγιο παίρνει το διασημότερο λεσβιακό ζευγάρι των γερμανικών μέσων ενημέρωσης προκαλώντας περισσότερα δημοσιεύματα ακόμη και από τον ρομαντικό γάμο τους.

Όταν η δημοσιογράφος του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου ARD Ανε Βιλ και η σύζυγός της, οικονομική συντάκτρια και εκδότρια του περιοδικού «Ada» Μίριαλ Μέκελ, ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, έπιασε φρενίτιδα τον γερμανικό Τύπο για να ανακαλύψει τι είχε συμβεί πίσω από τις κλειστές κουρτίνες του σπιτιού τους.

Στην αρχή, όπως αναφέρει η «Bild», η Βιλ, που εργάζεται στο Βερολίνο, και η Μέκελ, που εργάζεται κυρίως στην Ελβετία και στο Ντίσελντορφ, κρατούσαν μυστική την ερωτική σχέση τους, ώσπου το 2007 έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους. Ο γερμανικός Τύπος τις «ερωτεύτηκε» αμέσως και άρχισε να τις αποκαλεί «το διασημότερο γυναικείο ζευγάρι της χώρας» ή το πιο «επιτυχημένο» και «πιο ισχυρό λεσβιακό ζευγάρι». Το 2016 οι δύο δημοσιογράφοι παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο συγγενών και φίλων, με τα δεκάδες δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πολύ ρομαντική τελετή.

Κεραυνός εν αιθρία

Ο χωρισμός τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς οι δύο γυναίκες προστάτευαν σαν κόρη οφθαλμού την προσωπική ζωή τους. Όλοι έψαχναν να ανακαλύψουν τι έφταιξε. Ακόμη και η έγκυρη και αυστηρή «Suddeutsche Zeitung» προσπάθησε να δώσει απάντηση στο ερώτημα «τι είχε συμβεί πίσω από τις κλειστές κουρτίνες του σπιτιού τους», όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι έμειναν με την απορία, καθώς η Βιλ και η Μέκελ ξεκαθάρισαν ότι δεν θα δώσουν εξηγήσεις ούτε θα συζητήσουν την ιδιωτική ζωή τους. «Ούτε (επικαλέστηκαν) ασυμβίβαστες διαφορές ούτε φιλικό διαζύγιο, παρά μόνο μια λέξη: χωρίσαμε» έγραψε η «Suddeutsche Zeitung» σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.