Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Άγριες Μέλισσες: «Φουντώνει το πάθος!»

Στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Από τη ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η Ελένη (Μ. Κίτσου), αδυνατώντας να κρύψει τα αισθήματά της από τον Λάμπρο (Δ. Γκοτσόπουλος), του ομολογεί πως τον αγαπάει ακόμη κι εκείνος της υπόσχεται πως θα μιλήσει στη Θεοδοσία (Χ. Χειλά Φαμέλη) μόλις γυρίσει. Από την πλευρά του, ο Μιλτιάδης (Γ. Γάλλος) συνειδητοποιεί τι συμβαίνει ανάμεσά τους και σοκάρεται.

Ο Δούκας (Λ. Κακούρης) πληρώνει αδρά τον Κυπραίο (Γ. Στάνκογλου) κι εκείνος του υπόσχεται πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια. Παράλληλα, ο Τόλλιας (Χ. Πλαΐνης), αποφασισμένος να συνεχίσει τον βρόμικο πόλεμο στον Λάμπρο, υπογράφει τη μήνυση εναντίον του και ο Προύσαλης (Γ. Σουξές) αναγκάζεται να τον συλλάβει. Ο Μιλτιάδης, οργισμένος από τα ύπουλα παιχνίδια του Τόλλια, αποφασίζει να δράσει, προκειμένου να ελευθερώσει τον γιο του. Ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος) προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με τα χαμένα χρυσαφικά, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της Δρόσως (Δ. Μιχαλάκη) το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης. Η Δρόσω προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδελφές της πως δεν τα έχει κλέψει εκείνη, ενώ κατηγορεί ευθέως τον Κυπραίο ότι ο ίδιος τα έβαλε στο συρτάρι της.

26 φ2 ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΜΥΡΣΙΝΗ
Ο Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου) με τη Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου)

Η Μυρσίνη είναι ξετρελαμένη με τον απρόσμενο επισκέπτη της, τον Κλεομένη Ψαθά (Θ. Κουρλαμπάς), αριστοκράτη από την Αγγλία. Ωστόσο η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) διακρίνει κάτι ύποπτο στις προθέσεις του μυστηριώδους αγνώστου. Ο Κυπραίος προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα πως η Ελένη, για το καλό της, πρέπει να πουλήσει τα χωράφια της. Από την άλλη, ο Λάμπρος αποφασίζει να λήξει τον γάμο του με τη Θεοδοσία, όμως ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον αποτρέψει, αποκαλύπτοντάς του το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει τόσα χρόνια για εκείνον και τη μητέρα της Ελένης. Ο Νέστορας φαίνεται καχύποπτος απέναντι στον Κυπραίο, καθώς δεν έχει πειστεί για την ενοχή της Δρόσως. Ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εκβιασμό του Κωνσταντή (Γ. Κουκουράκης), ενώ η Αγορίτσα (Μ. Αντουλινάκη) τους κρυφακούει και μαθαίνει εκείνα για τα οποία ο τελευταίος κατηγορεί τον πατέρα του. Η Ελένη περιμένει τον Λάμπρο να υλοποιήσει όσα της έχει υποσχεθεί.

26 φ3 ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
Ο Δούκας συνωμοτεί με τον Κυπραίο

Σε δύο στρατόπεδα

Ο Νέστορας ανακοινώνει στο καφενείο πως θα καταθέσει ο ίδιος ένσταση για τη βιομηχανική ζώνη και η πρόθεσή του χωρίζει σε δύο στρατόπεδα το χωριό. Ο Δούκας χτυπάει άγρια τον Κωνσταντή μπροστά στον Νικηφόρο (Α. Ροϊλός), ο οποίος απαιτεί να μάθει τον λόγο της σύγκρουσής τους. Ο Κυπραίος πείθει τη Δρόσω πως πίσω από την κλοπή των χρυσαφικών κρύβονται οι Σεβαστοί και όχι ο ίδιος. Η ξαφνική επίσκεψη της Ελένης στο σπίτι του Νέστορα θα ακυρώσει μια κρυφή συνάντηση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο και θα κινήσει τις υποψίες της Ελένης ως προς την παρουσία της Μυρσίνης εκεί. Η Θεοδοσία και ο Λάμπρος συναντούν τυχαία την Ελένη. Η πρώτη τής ζητάει συγγνώμη για την άσχημη συμπεριφορά της, με σκοπό να τα ξαναβρούν, τίποτε όμως δεν εξελίσσεται όπως το περιμένει. Η Αγορίτσα πλησιάζει την Ανέτ και της αποκαλύπτει το τρομερό μυστικό του Δούκα.

26 φ4 ΒΙΟΛΕΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ
Ο Κωνσταντής με τη Βιολέτα στον καφενέ

Τέλος, ο Κωνσταντής, έπειτα από μια ερωτική συνάντηση με τη Βιολέτα (Θ. Παπαθωμά), αποφασίζει να της κλέψει τα ρούχα για να την εκδικηθεί που αφήνει τον Μιλτιάδη και τον Λάμπρο να πηγαίνουν στον καφενέ τους. Εκείνη βγαίνει στον δρόμο με τα εσώρουχα και διαπομπεύεται σε όλο χωριό, με συνέπεια να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

26 φ5 Ο ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΨΑΘΑΣ
Ο αριστοκράτης από την Αγγλία Κλεομένης Ψαθάς (Θανάσης Κουρλαμπάς)

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...