Σπυροπούλου και Βαρβέρης διασκέδασαν στο ίδιο μαγαζί και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα

«Αν καμιά φορά βρεθούμε, δεν θα πούμε ούτε γεια, μες στο πλήθος θα χαθούμε μ’ ένα δάκρυ στη ματιά» τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος στην υπέροχη μπαλάντα του «Δυο ψέματα».

Και να που κάτι τέτοιο συνέβη πρόσφατα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στον Φίλιππο Βαρβέρη, οι οποίοι συναντήθηκαν στο ίδιο μαγαζί και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, σχεδόν οκτώ μήνες μετά τον χωρισμό τους, φαίνεται πως δεν έχουν κρατήσει καμία επαφή, ούτε καν τα τυπικά. Όπως γράφτηκε, λοιπόν, στο «Gala», η Κωνσταντίνα συνάντησε τον Φίλιππο τυχαία σε βραδινή της έξοδο, το προπερασμένο σαββατόβραδο. Ο καθένας ήταν με την παρέα του και διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Όταν όμως αντιλήφθηκαν ο ένας την παρουσία του άλλου στον χώρο, έστρεψαν τα βλέμματά τους στην άλλη μεριά. Αγνόησαν εντελώς ο ένας τον άλλον και η νύχτα συνεχίστηκε, όπως και η ζωή άλλωστε.

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Απρίλιο είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που έδειχνε την ξανθιά τηλεπερσόνα και τον νεαρό επιχειρηματία σε παθιασμένες στιγμές με φιλιά και αγκαλιές στα μπουζούκια. Σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων αν είναι μαζί, η Queen Dina είχε απαντήσει αινιγματικά πως «η εικόνα μιλάει από μόνη της». Λίγες μέρες αργότερα, όμως, χώρισαν και μάλιστα έκοψαν και την καλημέρα. Όπως έγινε γνωστό τότε, αιτία ήταν η υπερπροβολή του ειδυλλίου, αλλά και το οικογενειακό περιβάλλον του Βαρβέρη που δεν ενέκρινε αυτή τη σχέση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.