Αποκαλύψεις από 39χρονη, την οποία ο Επστάιν είχε στείλει για δώρο στον Άντριου

Έτοιμη να καταθέσει ενόρκως στο FBI σε βάρος του πρίγκιπα Άντριου δηλώνει η γυναίκα που πρώτη κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από τον δεύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ και ενέπνευσε τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς να μιλήσει δημόσια για σεξουαλική κακοποίησή της στα 17 της από τον «γαλαζοαίματο» φίλο του Τζέφρι Επστάιν.

Η 39χρονη Τζοχάνα Στζόμπεργκ είχε υποστηρίξει το 2007 ότι το 2001 ο Τζέφρι Επστάιν την είχε στείλει «να διασκεδάσει» τον πρίγκιπα Άντριου στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου στη Νέα Υόρκη. Ο πρίγκιπας φέρεται ότι την είχε βάλει να καθίσει στα γόνατά του και χούφτωσε το στήθος της χρησιμοποιώντας μια κούκλα που του έμοιαζε.

Η 39χρονη Τζοχάνα Στζόμπεργκ

Μετά την καταστροφική για τον ίδιο συνέντευξη του Άντριου στο BBC, η οποία προκάλεσε την απομάκρυνσή του από τα πριγκιπικά καθήκοντά του, η Στζόμπεργκ αποφάσισε να βγει ακόμη μια φορά μπροστά. Σύμφωνα με τη «Mirror» δήλωσε πρόθυμη να δώσει ένορκη κατάθεση στο FBI και να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για τη στενή σχέση του Άντριου με τον καταδικασμένο για παιδεραστία Επστάιν, ο οποίος αυτοκτόνησε στο κελί του. Σκοπεύει να δώσει πληροφορίες για τον τρόπο που τη «στρατολόγησε» ο Επστάιν και τη χρησιμοποίησε σαν σεξουαλικό «δώρο» για φίλους του, ανάμεσα στους οποίους και ο Άντριου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό